Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40+2 hetesen 1000-es méhszáj...

40+2 hetesen 1000-es méhszáj jelezhet előre császárt?

Figyelt kérdés
Az NST-n minden rendben volt. Rettenetesen vizesedem. Megvizsgált az orvos, nagyon szűk vagyok, 1000-es méhszájértékkel. Volt valakinek hasonló? Lehetséges hogy ezek miatt császár lesz a vége?

#terhesség #40+2 #1000 méhszáj
ma 10:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább indítással próbálkoznak szerintem, először, de miért nem a dokit kérdezted?
ma 10:51
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
nem
ma 11:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Az orvos egy bunkó, kijelentette hogy ha “az ő két kis ujjacskája” ennyire fáj, akkor mi lesz velem ha meg kell szülnöm a gyereket. Sírva tudtam volna fakadni, alig vártam, hogy kijöjjek tőle. Az 1000-es érték sem tetszett neki, arra is csak annyit mondott, hogy ebből még nem lesz szülés.
ma 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
szülés napján (39+6) 3000 volt a méhszájértékem reggel. 10 fele volt az első fájásom. Este 22órakor meglett a fiam természetes úton, beavatkozások nélkül.
ma 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
A helyedben más orvoshoz mennék, ezt meg jelenteném a betegjogi képviselönél, ilyen stílusban nincs joga senkivel beszélni!
ma 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen értékkel simán szültem az első gyerekemet. Indítottak.
ma 12:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat🤗
ma 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
A bunkó f@sz mindenét annak az orvosnak...
ma 12:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Lutri. Nem emlékszem pontosan a mehszajertekre, de tök zárt voltam az indítás reggelén (40+5), és nekem pl nem is használt semmit az indítás, másnap még burokrepesztessel+oxival próbálkoztak, de nem tagultam, hiába lettek durva fajasaim, így nekem sajnos császár lett. De mint itt írták, ez nem feltétlen attól függ, hogy most mennyi a mehszajerteked. Kívánom a legjobbakat!
ma 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:
6os vagyok. Nekem is majdnem császár lett, mert az orvosnak kényelmesebb lett volna. Ne hagyd magad, ha amúgy minden rendben veletek! Nem verseny, időt kell hagyni.
ma 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!