Ciklus 24.napján puha duzzadt méhszáj jelezhet terhességet? Hónapok óta figyelem és még ilyet nem tapasztaltam. A dokim szerint nincs gond az önvizsgálattal steril körülmények közt. Köszönöm előre is a válaszaitokat. Ui.: évek óta várunk a csodára
Semmit nem jelent a méhszáj! Én is néztem. Pont minden úgy ált mint mikor megjön és nem!
Kb a 10.héttől maradt fent addig mindig máshol volt!
Nem vagy terhes, sajnálom. Ovu után fixen jön a mensi.
Vagy nem volt ovud - nem vagy terhes, nem tudni mikor jön meg.
Később volt ovud legalább maásfél héttel, még nincs ideje a mensinek tehát korai volt a teszt, akár terhes is lehetsz.
Vagy nem vagy terhes, később volt ovud később lesz a nem várt is.
Nagyobb az esély arra, hogy nem volt ovud. Mikor babát tervez az ember gyakori jelenség a megnyúlt ciklus, tehát későbbi ovu, illetve, hogy előfordul az anovulációs ciklus.
Ez amolyan pszichés dolog... pl attól is késhet, ha nagyot változik az időjárás, több a stressz stb... a női hormonok ilyen kis sunyik.
Ha a méhszájád babát jelzett volna, már pozi lett volna a teszt. A mai tesztek legkésőbb a nemvárt napján pozik lesznek. Még a 25-ös tesztek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!