Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végig fogom menstruálni a...

Végig fogom menstruálni a terhességemet? Valaki járt így?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, a párommal 4 éve vagyunk együtt és az utóbbi 1 évben vágtunk bele a baba témába. Miután teherbe eshettem megjött a menstruációm ahogy szokott görcsökkel, ami azért volt furcsa mert nekem előtte lett pozitív az egyik tesztem augusztusba. Mondom biztos fals pozitívat mutatott, ezért nem is tulajdonítottam ennek nagy figyelmet. Elmúlt a menzesz, ezért utána még vettem 3 tesztet ami szintén mind pozitív lett. Nagyon megijedtem, hogy menstruálok, de a tesztek pozitívak, azt hittem valami bajom van, vagy ciszta. Nem értettem akkor, hogy van ez mert elvileg menzesz nincsen terhesen. Ekkor már 5-6 hetes terhes lehettem, ezért elmentem dokihoz akinek mondtam ezt az egészet, de megállapította a terhességet és azt mondta hogy minden rendben van ettől eltekintve és azt mondta, előfordul az ilyen 1000-ből 1 nőnél és az ezek szerint én vagyok. Nem tudom hova tenni a mai napig mert 19 hetes terhes vagyok és azóta minden hónapban rendesen megjött, mint ezelőtt rendesen görcsökkel, de nincsen semmi probléma a terhességemmel.

ma 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát a dokit kérdezd, hogy mi várható!
ma 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak volt egy ilyen páciense, kiderült, hogy peteérése is volt terhesen, és teherbeesett egy 3 hónapos magzat mellett. Tudom, hogy minimális az esélye, de én lehet, hogy a helyetekben védekeznék, hogy biztos ne legyen gond.
ma 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan voltam.

Fogamzásgátlót szedtem, ugye 21 napig szedtem, utána a 4.nap reggel megjött.

Bő vérzéssel, görcsökkel.

Egyik hónapban furán éreztem magam. Ismerős volt, mert már volt 1 gyerekem.

Teszteltem, pozitív. Sokk.

A gyógyszert azonnal abbahagytam, irány a doki. 18hetes terhes voltam. Ezalatt végig megjött időre a megvonásos vérzés, ahogy szokott.

Elhagytam ugye a fogamzásgátlót, utána is 28 naponta ugyan úgy megjött. Végig a szülésig.

Ide is írtam ki akkor kérdést róla. Mindenki hülyének nézett, hitetlenkedett.

ma 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Anyukámnak volt így, ő hét hónapig menstrualt rendszeresen terhesseg alatt

Arra emlékszem, hogy karácsonykor rosszul volt, hányinger minden, azt hitte sokat evett, amúgy is rossz volt a gyomra mindig, szokott hányni gyakran nem terhesen is

Fel sem tűnt neki, csak már akkor amikor rendesen érezte a mozgásokat

Elment dokihoz, már majdnem a 22.hetben volt.

A hasa sem nőtt neki, vagy csak nem vette észre, nem tudom.

A húgom ki pici volt ahogy megszületett(2 kiló, 47 cm)

ma 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!