Terhességem alatt nagyon megváltozott a viselkedésem, mit tehetnék?
Engem ez nagyon rosszul érint hogy mindenkivel "utálatos" vagyok akaratom ellenére, a hangulatom nagyon változékony lett és lobbanékony is vagyok ha valami nem tetszik vagy nem úgy alakul mint el terveztem és ez engem nagyon bánt.
Előtte nem voltam ilyen most viszont nem tudom megállni, van mikor jó kedvű vagyok, máskor sírós aztán rosszul kedvű stb.
És csak a 10 hétben járok.
Hormonok. Én mindkettőnél úgy éreztem magam kb. a 15-6. hétig, mint amikor másnap megjön. Csak nem jött meg. :D
Aztán elmúlt és a harmadik trimeszter második felében meg jött valami nagyon hasonló, csak kevésbé morci hangulatban. Inkább befelé forduló, másokat/más dolgait befogadni nem képes, kicsit önzőzős érzés jött. Sokan számolnak be hasonlókról. :)
Érdekes az utolsó válaszoló.
Nekem a párok megértő de néha tényleg fel idegesitem, van egy másfél éves kislányunk, nála nem voltak a 9 hónap alatt ilyen panaszok egészen más terhesség volt.
Most nagyon makacs, sokat beszélő, ideges természet lettem és pattanásaim is vannak, amik sosem voltak nekem előtte.
Szóval lehet kisfiú lesz🥰
Ja elnézést most látom, hogy a telefonom megint javított *párom*.
Nos mi még nem tudjuk milyen nemű lesz de a család többsége szerint fiú, de igazából mindegy hogy kisfiú vagy kislány lesz. 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!