Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen pszichológiai oka van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pszichológiai oka van ha egy nő igényli a szexuális alárendelést, submissive szexet?

Figyelt kérdés

dec. 19. 05:55
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Nincs pszichológiai oka. Képzeld, én domináns Férfi vagyok és nem gondolom azt hogy beteg lennék ez miatt.
dec. 19. 06:16
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem feltétlenül kell hogy pszichológiai oka legyen

Nem kell hozzá az se hogy gyerekként szigorúan nevelték

Nem kell még vezető pozícióban se lenni hogy ilyenre vággyon

N

dec. 19. 06:29
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Ugyanakkor lehet is! ;)
dec. 19. 06:57
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem feltétlen kell,hogy legyen,egyszerűen van akit így izgat,ugyanakkor másnál meg lehet,hogy van háttere a dolognak. Esetemben talán annyi,hogy nem tartom magamat igazán szépnek,és ezt akarom kompenzálni azzal,hogy "odaadó" vagyok,mindent megteszek és ez izgat.
dec. 19. 07:11
 5/9 A kérdező kommentje:
1 es, képzeld senki se említett itt betegséget, akkor magamat is annak tartanám.Az egész emberi viselkedés pszichológia amit nem kell azonnal betegségként kezelni.
dec. 19. 07:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok embertől meg kaptam már hogy biztos beteg vagyok mert domináns fél az enem. Ezért írtam azt hogy nem betegség de mások annak veszik.
dec. 19. 07:59
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Alapból szinte minden nőnek ilyen a neveltetése, nem kell ehhez pszicho-magyarázat.
dec. 19. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Maga a szexuális aktus jellege olyan, ami izgatóvá teszi azt, hogy a nő a “törékeny” oldalát mutassa meg. Legjobban ezt a ledominálással lehet előhozni, a férfi részéről.

Persze vannak, akik inkább vezető szerepet szeretnek betölteni nőként, és ez nincs párhuzamban azzal, hogy valakinek pszichés problémája lenne. Viszont értsd “minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.”

dec. 22. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem benne, hogy a másik leuralhat. Hogy lefog, hogy pakol ide-oda, belém hatol és ő az erős férfi, én pedig a törékeny nő.

Természetesen közös beleegyezéssel történik minden - erőszakoltak meg, azt... gyűlöltem, hogy törékeny gyenge nő vagyok, akivel megtehetnek ilyet, mert sokkal erősebb a férfi.

dec. 22. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!