Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mik pontosan egy szubmisszív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik pontosan egy szubmisszív lány “elvárásai”?

Figyelt kérdés

Olvasni én is utána olvastam, de most itt tapasztalati úton szerzett válaszok érdekelnének.

Szubmissziv lányok titeket milyen dolgok tudnak felizgatni ebben az alárendeltségben?

Mit szerettek ha tesznek veletek?

2021. szept. 30. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Már régen rossz, ha ezt meg kell kérdezned.
2021. szept. 30. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
És megint. 🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. szept. 30. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nem olyan nagy baj, ha valaki szeretné megérteni a szubság mibenlétét. Persze kétségtlen tény, ha valaki domináns, az a jelleméből fakad, de az is tény, hogy megtanultunk pár dolgot, hogy mit nem illik, és sok szub lány azt kéri.

Első körben semmiképp nem attól leszel domináns, hogy a hajánál fogva szopatod (a többségnek nagyjából ez elég is), hanem az egész megjelenése határozza ezt meg. Legyél elegáns, udvarias, és vívd ki a tiszteletét. Amikor ott áll előtted lány akár egy séta mellett és felnéz rád és csodállva, szeretettel telve néz. Ott kezdődik a domináns fél.

Nagyon fontos, hogy a szub, nem csicska, tehát partnerként kell kezelned, hiszen szereted őt. Megkérdezed, hogy mit csináljunk, merre menjünk, mit együnk stb. Legyél határozott, tudd, hogy mit akarsz, de ne legyél gyökér.

Amikor a szexre kerül a sor, akkor erőteljesebben átveheted az irányítást. Előtte nyilván beszélgettek előtte, és ő elmeséli, hogy mit szeretne kipróbálni, mi volt az esetleges előző partnerével. Ezt te megjegyzed, majd amikor arra kerül a sor, úgy inztéed a dolgot, hogy a vágyait kiélhesse, persze csak akkor ha a tieiddel egyeznek. Eközben is figyeled őt, hogy láthatóan élvezi-e, vagy csak kelletlenül megteszi, ha már egyszer bevállalta. Ez utóbbi esetben más irányba kell terelni a dolgot.

Ezt így leírni elég nehéz.

2021. szept. 30. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Értelmes, erős kisugárzású, intelligens, határozott Férfi (nagybetűvel). Minden más majd csak utána. A #3-as nagyon jól leírta, nem a technikán múlik, az már csak megvalósítási platform. Nagyon nem mindegy kinek a kezében van a pálca, mikor, milyen erővel és miért emeli fel. Ehhez el kell ismernie Férfiként. A legtutibb (amire minden szub vágyik) olyan aki nem csak Férfi, hanem kérdés nélkül TUDJA mikor mit kell tennie.
2021. szept. 30. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első és legfontosabb dolog, hogy annyira bízzak benne, hogy bármilyen szituációban rá merném bízni az életemet is.

A második, hogy tisztel annyira, hogy ha valamire azt mondom, hogy nem, akkor ezt elfogadja, legalább másodikra, és mindig érdekli az, hogy én biztosan élveztem-e, ami történt.

Tud teljesen nyíltan kommunikálni a szexualitásról, bármit képes kimondani, ami a témával kapcsolatban a fejében van, és bármit képes meghallgatni sértődés nélkül.

Ha ez a három alap megvan, akkor el lehet kezdeni durvább dolgokat játszani a hálószobában.

Sajnos sok "domináns" azt hiszi, hogy egy szub lány azt élvezi, ha már az első mondatban úgy beszélnek hozzá, mint egy kapcarongyhoz, és igazából arra vágynak, hogy egy aggresszív, arrogáns valaki legálisan megerőszakolja őket.

Pár negatív tapasztalat után fel is adtam a BDSM-oldalakon való ismerkedést, inkább hagyományosabb módokon kerestem olyanokat, akik komoly kapcsolatot kerestek, és látszott rajtuk a domináns hajlam. Bevált :)

2021. okt. 1. 09:46
 6/6 A kérdező kommentje:

1#, 2#. - No comment.

3#, 4#, 5# - Köszi a leírtakat. Titeket személy szerint milyen dolgok izgatnak fel leginkább ilyenkor?

2021. okt. 3. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!