Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan ismerem fel ha a srác akivel ismerkednék submissive?
Milyen viselkedési jelek vannak? Kommunikàcióban pl. Igazából elkerülni szeretném mert nem vonzana szexuálisan. Nekem nem férfias, akkor sem ha amúgy helyes, jól néz ki. Domináns se legyen, de annak vannak egyértelműbb jelei.
Pl. csak mert introvertált nem feltételezhetem, hogy sub és nem tudna irányítani szexnél.
5# én nem vagyok teljesen szub, csak hajlamaim vannak, dominálni nem tudok, nem is akarok, mert nem élvezem. Nem fogod kideríteni, mert még akkor se biztos, hogy elmondja, ha rákérdezel. Én sem szoktam, mert el akarok jutni az ágyig a nővel. Ha nagyon nyitott a nő és már el jutottam vele az ágyig (ahol normál szex van, szóval nem dominalas vagy szub) akkor elmondom, hogy mire vágyok. Igen tudom, szemét vagyok, csak sajna a szub hajlam miatt sokkal de sokkal kevesebb nővel tudok ismerkedni, pont amiatt, mint amit leírtál te is, hogy ferfiatlan és sajnos igazad is van :))
A legrosszabb, ha elnyomja, mert akkor máshol kielheti, pl vagy vele kapcsolatban, te nem tudod mert nem mondja el (szégyelli és vagy tudja, hogy szakitanal), ezért van veled, igaz nem élvezi a szexet, de legalább van szex és közben eljár dominakhoz.
Mondanám, hogy azt kérdezd meg, hogy domináns e vagy az ágyban, csak hát lehet hazudni, mondjuk én nem szoktam, simán csak azt mondom, hogy nekem a normális szex jön be (közben nem).
Tudom szemétség és egy hatalmas ellentmondás, de van ilyen is.
Ha cseles tudsz lenni a kérdésekkel, akkor talán azt kerdezhetned, hogy szereti e a körözést és ha igen, akkor melyiket, ha a csaj van lekötözve, vagy ha ő, ha mind kettő a válasz, akkor lehet más kérdés, pl ha te kérdező szub vagy, akkor kérdezz rá arra, ami neked tetszik, pl szájbaköpés tetszik e neki, ha igen, akkor adni vagy kapni? A lényeg, hogy te ne áruld el elsőre, hogy melyiket szereted. És még van csomó más kérdés amit fel lehet tenni. Aztán ha több kérdésre kaptál választ és az olyan szub beállítottságra utal, akkor rákérdezel, hogy akkor igazából azt szereti ha iranyitva van és nem szeret irányítani. Ha őszinte a srác, akkor megmondja hogy igen és akkor rá lehet kérdezni, hogy szub e.
De mondom még egyszer, hogy ha nem őszinte a srác, akkor nem biztos, hogy tudni fogod. 2# voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!