Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már rá példa, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már rá példa, hogy visszautasítottátok a szexet?

Figyelt kérdés
Biztos volt már olyan , hogy a pasid szexelni akart, szívesen szexeltetek vele, vagy azt mondtátok kicsit majd máskor...
dec. 16. 11:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen volt de ott bolt a kezem meg a szám .

Nem . Nem fájt a fejem csak vagy megvolt és szédültem görcsöltem

Vagy antibiotikum kúra miatt ki jött egy kellemetlen hüvelygomba

Én az a fajta fejfájós vagyok aki megiszik egy Flectort és szól a fasznak hogy 10 perc és tiéd vagyok addig zuhanyozz le

dec. 16. 13:57
 12/18 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Max akkor, amikor nekem épp megvan. Olyankor csak leszopom. De akármennyire is fáradt vagyok, soha nem utasítottam vissza. Ő sem engem, bármennyire is hosszú munkanapja volt. Nem nagy dolog, hogy a másik kedvében járjunk, végül pedig úgyis mindkét fél élvezni és akarni fogja a fáradtság ellenére is.
dec. 16. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Volt. Általában akkor mikor piros napok vannak, vagy épp annyira beteg vagyok, hogy csak aludni van kedvem. Máskor sosem mondok nemet. Mikor nincs szex abból sincs probléma, bepótoljuk máskor.🙂
dec. 16. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Persze, de olyan is volt, hogy ő engem. Előfordul, hogy nincs kedv vagy nem alkalmas, munka, suli ilyenek ki tudnak bárkit készíteni. Szerintem nem kell annyira ráfixálódni, hogyha valakinek nincs kedve, majd később lesz, és ha úgy csinálja, hogy valójában nincs kedve, az egyik félnek se jó. (Bár ez elsősorban tartós kapcsolatra vonatkozik.)
dec. 16. 14:28
 15/18 anonim ***** válasza:

3. HA úgy fogsz hozzá akkor nem sok sikered lesz.

Udvarolj , bókolj neki és vidd el szórakozni, beszélgess vele és akkor talán pár hét mulva sikered lesz szex terén is.

De oda elég sok mindennek össze kell jönni, nem csak annyi az hogy szexelni akarsz.

dec. 16. 15:26
 16/18 anonim ***** válasza:
1. És nem rossz mikor 40 fokos lázzal is kúrnak?
dec. 16. 17:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Itt mindenki kamuzik, vagy én élek valami burokban?

Persze, hogy utasítottam vissza a páromat. Rendszeresen előfordul.

Mondom ezt úgy, hogy napi átlag 1 szex felett vagyunk még így 2 év után is. Orgazmusai száma pedig heti 10 vagy fölötte. Beleszámolva mindent, még azt is mikor nekem megvan.

Másnak nincsenek hétköznapjai, vagy hétköznapi problémái?

Gondolok itt arra, hogy pl. épp már majdnem alszom és már csak arra vágyom, hogy aludjak és ő akkor próbálkozik be.

De az is lehet, hogy csak simán rossz kedvem van és nem tud ezen a vonalon felvidítani.

Ahogy telik az idő és ismerjük egyre jobban a másikat egyre többször van, hogy szavak nélkül is tudjuk egymásról mit akar épp a másik. De még mindig van, mikor visszautasítjuk egymást. (ok, volt olyan exem, aki soha nem mondott nemet)

Szóval tudjuk mikor van az, hogy "nem" és azt is, hogy mikor van "nem, de azért szájjal igen" és "nem, de ha kicsit próbálkozol lehet igen".

Szerintem ez így életszerű.

dec. 17. 00:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha előbb ismerkednél?

Nem akarnak szexelni...

Legyen már vmi tartásod bmeg!!

Ezért tartunk ott,mert vannak egy csomóan akik mindenkit megba$nának kortól,nemtő függetlenül,csak luk legyen rajtuk.

dec. 17. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!