Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már rá példa, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már rá példa, hogy visszautasítottátok a szexet?

Figyelt kérdés
Biztos volt már olyan , hogy a pasid szexelni akart, szívesen szexeltetek vele, vagy azt mondtátok kicsit majd máskor...
dec. 16. 11:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

Csak akkor utasítottam vissza, mikor hüvelyi fertőzésem volt, ezt nemis kell magyarázni, hogy miért.

De egyébként szexre 99%ig sosem mondok nemet.

N

dec. 16. 11:29
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Volt
dec. 16. 11:30
 3/18 A kérdező kommentje:

Sose mondasz nemet? Akkor te egy eléggé rendes ember lehetsz...

Valahogy én taszítom a nőket és nem hajlandóak szexelni velem...

Mit rontok el?( MÉg szűz vagyok :)

dec. 16. 11:33
 4/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor volt már, egyéjszakásnál is, vagy adott bnőmnél is. Megesik, nem csak a szexről szól az élet.
dec. 16. 11:47
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

5 év alatt 1x utasítottam vissza.

Swinger klubba voltunk. Más ingerek voltak, más környezet. Nem állt fel neki (izgult a nyilvánosságtól), így csak ő kényeztetett elég hosszan és volt pár orgazmusom. (nézelődni voltunk nem párt cserélni, szigorúan csak egymással foglalkoztunk)

Valahogy hajnalban hazaértünk, addigra helyre állt a lelki egyensúlya és hát állt a farka, mint a cövek. Én meg olyan fáradt voltam, hogy hátat fordítottam neki és aludtam.

Rendes sértődés lett belőle.

De ő mindig azt mondta, hogy neked sosem fáj a fejed, mint más normális asszonynak? :D

dec. 16. 11:50
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

A kérdésedben úgy írtad le, hogy "ha a pasid szexelni akart".

Azonban ha jól értem te még szűz vagy és úgy próbálkozol be a csajoknál szexre, ezek szerint párkapcsolaton kívül.

Szóval a te eseted teljesen más, mint amit a kérdésedben megfogalmaztál, lehet át kéne írnod.

1es voltam

dec. 16. 11:54
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Igen. Volt egy férfi, akire úgy vágytam, ahogy soha senkire. A falat kapartam kínomban. Próbáltam mással, de közben is őrá vágytam. Le akart velem feküdni, de mindig kihátrált. Aztán évek múlva kérte, hogy feküdjek le vele, mert szerelmi bánata van más nő miatt. Akkor mondtam azt, hogy nem, köszönöm. Addigra én már annyira tönkrementem egészségileg, hogy le se mertem volna vetkőzni, de nem ez volt az oka. Életem szerelme volt, én meg a szemében egy guminő.

Azóta találtam olyan férfit, aki hasonló szenvedélyt tud belőlem kihozni és elképesztő szeretkezésen vagyunk túl.

dec. 16. 11:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Csak ha már meguntam az illetőt.
dec. 16. 12:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Igen volt, fiatalabb tini koromban
dec. 16. 12:35
 10/18 anonim ***** válasza:
Persze volt, kulonosen terhesseg utan fordult elo, sokat kellett dolgozni lelkileg is testileg is, hogy kilepjek abbol a mederbol. Mostanra szerencsere nem vagy csak ritkan fordul elo, szerencsere nem hulye az aktalus parom es nem 40 fokos laz mellett akar egyutt lenniXD
dec. 16. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!