Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként volt rá példa hogy hallottad szüleid szexuális aktus közben?
Figyelt kérdés
Milyen érzést váltott ki belőled? Izgató, esetleg taszító mivel szüleid s hallanod kell? Semleges, nem figyelembe véve?szept. 18. 11:59
1/5 anonim válasza:
Nem nő vagyok de nálam is volt ilyen, mikor anno ilyen 15 éves koromban hallotam őket. Igazából be kukoltam és kivertem kb ennyi egyszer rajta is kapott húgom
4/5 anonim válasza:
A nőknek is ugyanolyan a hallása mint a férfiaknak tudtommal, miért ne hallanák ugyanakkora eséllyel?
5/5 anonim válasza:
Régen rengeteg buszos nyaraláson vettünk részt az egész családdal. A szüleim szinte végig csókolóztak a több órás úton úgy, hogy mi, gyerekek is körülöttük ültünk.
Akkor már izgatott a téma, ezért egyszer a mellettük lévő ülésre ültem. Anyám apám ölében ült a hosszú szoknyájában. Hihetetlen érzékien nyalogatták egymás ajkát. Egyszerre volt “gusztustalan” és baromi szexi így látni a szüleimet.
Ez ment nagyon hosszú ideig. Aztán egyszer csak észreveszem, hogy apám kihúzza a szalámiját anyám szoknyája alól, és egy babapopsi kendővel törölgeti róla a férfitejet.
Életemben nem láttam még ilyet. De később én is hasznosítottam ezt a tudományt osztálykirándulásokon, gólyatáborban, gimis és egyetemi bulikban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!