Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként volt rá példa hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként volt rá példa hogy hallottad szüleid szexuális aktus közben?

Figyelt kérdés
Milyen érzést váltott ki belőled? Izgató, esetleg taszító mivel szüleid s hallanod kell? Semleges, nem figyelembe véve?

szept. 18. 11:59
 1/5 anonim válasza:
74%
Nem nő vagyok de nálam is volt ilyen, mikor anno ilyen 15 éves koromban hallotam őket. Igazából be kukoltam és kivertem kb ennyi egyszer rajta is kapott húgom
szept. 18. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Hallottam, semleges
szept. 18. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Semleges, kicsit inkább taszító
szept. 18. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
A nőknek is ugyanolyan a hallása mint a férfiaknak tudtommal, miért ne hallanák ugyanakkora eséllyel?
szept. 18. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

Régen rengeteg buszos nyaraláson vettünk részt az egész családdal. A szüleim szinte végig csókolóztak a több órás úton úgy, hogy mi, gyerekek is körülöttük ültünk.

Akkor már izgatott a téma, ezért egyszer a mellettük lévő ülésre ültem. Anyám apám ölében ült a hosszú szoknyájában. Hihetetlen érzékien nyalogatták egymás ajkát. Egyszerre volt “gusztustalan” és baromi szexi így látni a szüleimet.

Ez ment nagyon hosszú ideig. Aztán egyszer csak észreveszem, hogy apám kihúzza a szalámiját anyám szoknyája alól, és egy babapopsi kendővel törölgeti róla a férfitejet.

Életemben nem láttam még ilyet. De később én is hasznosítottam ezt a tudományt osztálykirándulásokon, gólyatáborban, gimis és egyetemi bulikban

szept. 18. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!