Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt arra példa az életedben, hogy ugyanarra a sportra járó (nem barátnő, feleség, rokon) nővel szexuális kapcsolatot létesítettetek? Milyen sport volt az?
Figyelt kérdés
nov. 10. 11:25
2/8 anonim válasza:
Nem volt, de igény az lenne rá. Néha van óvatos cselekmény is, de mint kiderul mindig annál a csajnál akinek van valakije
4/8 anonim válasza:
Sport nem. De volt egy időszakom, hogy magányos voltam, csaj sem volt, elkezdtem táncra járni, és nem volt kötelező partnerrel menni. És úgy alakult, hogy volt egy csaj is, szintén partner nélkül, aztán mindig együtt táncoltunk egy idő után. Közelebb kerültünk egymáshoz fizikailag is nyilván, meg amúgy is. Szex nem volt, de jópár alkalommal leszopott utána, nagyon kellemes emlék maradt.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire tartozhat ide, de Straván követek ismeretleneket, így elkezdtem követni egy hozzám hasonlóan szintén futó személyt, akivel aztán élőben is megismerkedtünk, és rendszeresen "összejárunk".
6/8 anonim válasza:
Testépítés
Futás
Egyébként nálam is az áll meg, hogy mindig azokkal, akiknek volt párjuk.
7/8 anonim válasza:
Foci,volt női csapat is.Meccs után a lányok gyakran elengedték magukat,ismertük is egymást.Egy párat én is megcsináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!