Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ezt miert csinálta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt miert csinálta? Én gondolom túl?

Figyelt kérdés
Haliho! Barátnőmmel 2-3 vagyunk egyutt es tegnap elment bulizni az Otkertbe baratnojevel en nem tudtam csatlakozni mert delutanos voltam. Este mikor hazaertem hivogattam nem vette fel, instara dobalta a videokat de meg vissza sem hívott. 4-5 felé is hívtam akkor sem hívott vissza. Lehet én vagyok túl féltékeny de olyanokra gondoltam h bepasizott vagy lefeküdt valakivel vagy valami.

tegnap 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2-3 évtizede vagytok együtt, akkor túl gondolod. Ha 2-3napja akkor nagyon is jól gondolod.
tegnap 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a videókat tette fel, akkor hogy tudott volna megcsalni?

Amúgy meg a pakliba benne van minden is.

tegnap 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Valamit nyilván elárul ha a párját nem hívja vissza. Láttam ilyet buliban mellettem mondta a barátnőjének valaki, hogy nézd meg állandóan hívogatna ez a nyomi, még bulizni se hagy.... Hát szerintem aki így bulizik meg így beszél a párjáról, ott gondok vannak.
tegnap 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amig te a munkahelyen szoptál, ő a buliban 😂🤣
tegnap 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
vannak a féltékeny rátelepedő féle csajok, na ő nem ilyen ő az a fajta aki bulizik 5 napig és nem szól :D az örök szingli fajta, akinek a párja közös fotót rak fel, de az ő profilján örökre csakis ő szerepel. csak tippelek
tegnap 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
26%
engem izgat a tudat, hogy a barinőm szétdugva ér vissza az esti partiról. én ilyenek miatt nem féltékenykedek, inkább örülök neki, ha megcsal
tegnap 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
45%
És ha valaki belerak egy gyereket, azt is felneveled?
tegnap 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!