Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt miert csinálta? Én gondolom túl?
Figyelt kérdés
Haliho! Barátnőmmel 2-3 vagyunk egyutt es tegnap elment bulizni az Otkertbe baratnojevel en nem tudtam csatlakozni mert delutanos voltam. Este mikor hazaertem hivogattam nem vette fel, instara dobalta a videokat de meg vissza sem hívott. 4-5 felé is hívtam akkor sem hívott vissza. Lehet én vagyok túl féltékeny de olyanokra gondoltam h bepasizott vagy lefeküdt valakivel vagy valami.tegnap 10:44
1/7 anonim válasza:
Ha 2-3 évtizede vagytok együtt, akkor túl gondolod. Ha 2-3napja akkor nagyon is jól gondolod.
2/7 anonim válasza:
Ha a videókat tette fel, akkor hogy tudott volna megcsalni?
Amúgy meg a pakliba benne van minden is.
3/7 anonim válasza:
Valamit nyilván elárul ha a párját nem hívja vissza. Láttam ilyet buliban mellettem mondta a barátnőjének valaki, hogy nézd meg állandóan hívogatna ez a nyomi, még bulizni se hagy.... Hát szerintem aki így bulizik meg így beszél a párjáról, ott gondok vannak.
4/7 anonim válasza:
Amig te a munkahelyen szoptál, ő a buliban 😂🤣
5/7 anonim válasza:
vannak a féltékeny rátelepedő féle csajok, na ő nem ilyen ő az a fajta aki bulizik 5 napig és nem szól :D az örök szingli fajta, akinek a párja közös fotót rak fel, de az ő profilján örökre csakis ő szerepel. csak tippelek
6/7 anonim válasza:
engem izgat a tudat, hogy a barinőm szétdugva ér vissza az esti partiról. én ilyenek miatt nem féltékenykedek, inkább örülök neki, ha megcsal
7/7 anonim válasza:
És ha valaki belerak egy gyereket, azt is felneveled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!