Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Aki még nem csinálta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Aki még nem csinálta orálisan, titeket foglalkoztat a gondoloata, hogy milyen lehet?

Figyelt kérdés

2020. szept. 3. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván kíváncsi vagyok, de hát majd előbb utóbb eljutok oda aztán kiderül hogy ki merem-e nyitni a számat :D
2020. szept. 3. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaaaj, én csak válaszoltam egy kérdésre, lemaradt a végéről, hogy ez nem felhívás keringőre... ne írjatok több privit légyszi.
2020. szept. 3. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy foglalkoztat, majd idővel ki is derül
2020. szept. 3. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ebből a szempontból két fajta nő van... aki szűz, azok egy részét izgatja, vagy nem. Illetve nem szűz, azok meg már csinálták is ha izgatja őket az orál gondolata.
2020. szept. 3. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb lánynak aki még nem csinálta, legalább egyszer eszébe jutott hogy milyen érzés lehet. Én is eljátszottam már ezzel a gondolattal. De a félreértések elkerülése végett, ez nem azt jelenti, hogy érdekel az önkéntes jelentkezők felajánlkozása.
2020. szept. 4. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!