Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm nem hajlandó a férjével anális szexre, mert (állítólag) a férjének hatalmas a szerszáma, és fél/fáj neki még a hegye is. Mit tegyek, ha nekem meg bejönne?
Figyelt kérdés
A hétvégén náluk alszom.
Arra gondoltam, hogy ha ez a téma felhozódik, akkor felajánlkozom, mert nekem nagyon bejönne.
Te mit tennél a helyemben?
ma 20:05
3/10 anonim válasza:
Hála annak a magasságosnak, nincs ilyen "legjobb barátnőm".
6/10 anonim válasza:
Írni kell egy seggbeb@szási szerződést. A f@szom ki van hogy nekem kell mindent csinálni....
A szerződő Felek megállapítják, hogy a seggbe@szó az análról szóló 2024. évi CXLIII.törvény (a továbbiakban: Kbt.) 98. § (2) bekezdés c) pontja alapján a feleség a barátnőjéhez való hozzáférés biztosítása” tárgyban
óvszeres anális behatolást folytat le az 1. pontban meghatározott tárgyú ánuszlyuk alapján.
7/10 anonim válasza:
6#
A ptk. nem szabályozza ezt a kérdést?
Ha valamelyik fél köztisztviselő, akkor az ákr az irányadó..
8/10 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy a Kbt-t tetted be 6-os! Szakadok! 😂😂😂 Meg azon is, hogy itt ennyi jogász van.
10/10 Taplofej válasza:
Nagyon kedves vagy, hogy így tehermentesíted a barátnődet.
🤣🤣😜😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!