Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves szűz fiú vagyok, már így is maradok?
Még nem voltam lánnyal. A napokban töltöttem be a 18-at.
Többször lett volna rá alkalmam, de én hülye nem tudtam spontán jól lereagálni. Egy buliban nagyon nyomult egy szép csaj, smároltunk, beszélgetünk egész éjszaka, reggel haza akart velem jönni busszal. Én meg bepánikoltam, hogy hogyan viszem haza, otthon az egész család ezért elutasítottam. :/
Volt még egy csaj, akivel neten ismerkedtem össze, ő is le akart volna feküdni, de nekem nem jött be annyira, hogy össze is jöjjek vele. Nem is olyan rég még nem tudtam elképzelni a szexet csak úgy, kapcsolatot akartam hozzá.
Most már örülnék ha meglenne, de közben meg full gátlásos is vagyok, nem tudom le bírnék-e feküdni olyan lánnyal, akit csak felszínesen ismerek. Nem erkölcsi okokból, hanem nem tudok ellazulni “idegenekkel”.
Ha ez így marad már örökké szűz leszek? Kapcsolat nem jön össze. Néha megtalálnak így lányok, de ennyi.
“ Kapcsolat nem jön össze. Néha megtalálnak így lányok, de ennyi.”
És arra nem gondoltál, hogy mondjuk te kezdeményezz lányoknál?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!