Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves szűz fiú vagyok, már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves szűz fiú vagyok, már így is maradok?

Figyelt kérdés

Még nem voltam lánnyal. A napokban töltöttem be a 18-at.

Többször lett volna rá alkalmam, de én hülye nem tudtam spontán jól lereagálni. Egy buliban nagyon nyomult egy szép csaj, smároltunk, beszélgetünk egész éjszaka, reggel haza akart velem jönni busszal. Én meg bepánikoltam, hogy hogyan viszem haza, otthon az egész család ezért elutasítottam. :/

Volt még egy csaj, akivel neten ismerkedtem össze, ő is le akart volna feküdni, de nekem nem jött be annyira, hogy össze is jöjjek vele. Nem is olyan rég még nem tudtam elképzelni a szexet csak úgy, kapcsolatot akartam hozzá.

Most már örülnék ha meglenne, de közben meg full gátlásos is vagyok, nem tudom le bírnék-e feküdni olyan lánnyal, akit csak felszínesen ismerek. Nem erkölcsi okokból, hanem nem tudok ellazulni “idegenekkel”.

Ha ez így marad már örökké szűz leszek? Kapcsolat nem jön össze. Néha megtalálnak így lányok, de ennyi.

ma 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha így folytatod igen.
ma 11:26
 2/7 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

“ Kapcsolat nem jön össze. Néha megtalálnak így lányok, de ennyi.”

És arra nem gondoltál, hogy mondjuk te kezdeményezz lányoknál?

N

ma 11:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam, kezdeményezek is. Ezek azok, amik nem jönnek össze. Akik meg engem találnak meg, azok sosem akarnak komolyat.
ma 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor először ne a komoly legyen a cél.
ma 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Az alkalmis dolog valóban kellemetlen ha családdal laksz. Főleg úgy hogy egy idegen csajt hazaviszel igazából te sem ismered + reggel amikor kislattyogtok szülhet kellemetlen helyzeteket. Abban az esetben az lett volna jó ha màsnap elhìvod randizgattok majd úgy viszed haza. Nekem ez jobban bevált mint a reggel halkan kislisszolunk megoldás
ma 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Hová akarnál 18 évesen komolyat, éld az életet és élvezz minden percét.
ma 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem maradsz szűzen. Előbb-utóbb egy kezdeményzőbb,határozottabb csaj el fog kapni.Én 20 voltam mikor összejött.Nagyon hasonló cipőben jártam,mint te
ma 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!