Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves szűz lány vagyok idén ősszel megyek egyetemre, és nyáron golyatáborba. Sok helyről azt hallom hogy utána már nem leszek szűz hiába akarok az maradni. Van rá lehetőség?
Nincs olyan hogy elmész és már nem szűzen jössz vissza, nem fognak megerőszakolni. Nem is kell tudniuk hogy szűz vagy, senkire sem tartozik. És csak rajtad áll hogy képesek-e leitatni téged és befolyásolni, zsarolni mindenféle játékkal vagy rávenni a szexre. Erőszakért börtönbüntetés jár.
Ha nem bízol magadban és a saját döntéseidben, akkor ne menj el a táborba. Ennyi. De akit meg lehet fűzni ilyen könnyen, az meg is érdemli.
Soha nem irigykedünk az ilyenekre csak Te hiszed azt egyedül.
Van egy ismerősöm aki anno haver volt, a kocsimat szidta hogy 22 éves, mert neki egy 10 éves audi volt alatta, aztán mikor csak igy mondtam neki ezt én vettem, neked azt meg anyád akkor már az arca bedugult.
Ha csak sörözöl és nem iszol annyit, tudod hol a határ akkor nem leszel megkefélve, megerőszakolni nem fognak, ha nagyon próbálkozik valaki akkor utasitsd vissza határozottan és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!