Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves szűz lány vagyok. Bár vannak szexuális vágyaim, de a masztrubálást egyáltalán nem élvezem. Egy vibrátor segíthetne ezen?
Többször próbálkoztam már a kezemmel, de semmi jót nem éreztem, úgyhogy hamar felhagytam ezzel. A zuhanyrózsát is megpróbáltam, mert több helyen olvastam, hogy az mennyire szuper...hát, nekem nem volt az. Nagyon szűk is vagyok ráadásul.
Sok pozitív visszajelzést kapok a külsőmre, ennek ellenére nincs barátom, és nem is szeretnék (tehát a priviket légyszi mellőzzétek, ha lehet).
Arra gondoltam, talán a vibrátornak adhatnék egy esélyt. Ti hogy látjátok?
Hát ha szűk vagy akkor bármennyire is rossz, de akkor is az ujjadal kell kitágitanod magad és ázatás a vibrátor.
Vagy prőbálkoz simán csak a csiklódon
Szerintem ez nem igaz. Úgy kéne élvezned kézzel is mint a kisangyal.
Ha mégsem akkor gondolj valami szexire és esetleg dugj a popsidba is valamit pl egy fűzért, plugot ilyesmit stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!