Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mitől lehet? Ugye nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet? Ugye nem vagyok egyedül?

Figyelt kérdés

Boldog kapcsolatban élek, csodás és kiegyensúlyozott a szex is. Emellett sokat önkielégítek is (nem, nem azért mert szar a szex!!!), mivel szükségem van erre is. Ezek ellenére mégis folyamatosan kanos vagyok, rengeteg merevedésem van egy nap és alig várom, hogy szexelhessek, vagy önkielégíthessek… Pedig már nagyon nem vagyok tini… Ugye előfordul ilyen másokkal is?!

32F

dec. 14. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez hullámokban fordul elő. Vannak időszakok amikor ugyanígy rám jön. Masztizz többet, vagy extrémebb módon, ami kielégítőbb élményt ad. Nekem ez vált be.
dec. 14. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
üss a fejére kalapáccsal 3x, hidd el, h rendbe jössz hamar.
dec. 14. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Előfordul másokkal is, nem egyforma az emberek libidója. Nincs ezzel gond ha a párod bírja hozzá a tempót :)
dec. 14. 13:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Na az Ő tempójával sincsen gond! 🤭
dec. 14. 13:26
 5/6 gabor49 ***** válasza:
nem vagy egyedül 50/f
dec. 15. 05:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Feltételezem hogy ez azért van mert magas a libidód vagy azért mert a tesztoszteron szinted rendkívül magas vagy mindkettő igaz.
dec. 20. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!