Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen használni pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen használni pénisz köpenyt? Mi a jó benne?

Figyelt kérdés

És tényleg vastagabb tőle a pénisz?

És mindegy milyen méretben rendel az ember?

dec. 14. 02:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg vastagabb és hosszabb is.

A méretek attól függ mit akarsz végeredménynek.

Nálunk fétis (látvány,illat,érzet) plusz a nagyobb méret érzés miatt van.

dec. 14. 04:53
 2/9 nandorla75 ***** válasza:
Vastagabb ès hosszabb lesz,de ez csak a hölgy örömère.Figyelni kell a mèret választásnál,mert lehet a fèrfinek is nagy ,ezèrt nem tudod használni. Nekünk bevált.
dec. 14. 05:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Kell hozzá óvszert is használni? Vagy higy működik ez mert normális anyagot nem találtam
dec. 14. 05:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell.

Mi nem mindíg szoktunk. De van hogy alá és rá is rakunk. De ez is fétis nálunk.

Egyes voltam.

dec. 14. 05:46
 5/9 anonim ***** válasza:
De úgy tudom nem védelmet nyújt
dec. 14. 05:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem azt nem .
dec. 14. 05:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit hülyén néz ki, de megéri, mert hosszabb és vastagabb lesz, szal a nő nagyobbat fog élvezni. Ez meg engem is bepörget. Mi is használjuk. Egyszer tönkrement, mert véletlenül beesett a radiátor mögé, nem is vettük rögtön észre és megolvadt reggelre. Feleségem hamar jelezte, hogy jó lenne ha vennék újat 😆😃🤣
dec. 14. 07:34
 8/9 Misticboy ***** válasza:
Tényleg vastagabb is, hosszabb is. De amúgy neten megbtudod nézni milyenek vannak. Nagyon élvezetes tud lenni amúgy. Kicsit hosszabb vastagabbtól a ló méretig lehet kapni. Már van mind a kettőből. Párom is én is nagyon szeretjük. 18F
dec. 14. 10:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem jeleztem a páromnak de remélem beleegyezik
dec. 14. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!