Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják egy csomóan, hogy csak használni kell tudni a péniszt?
Látszik, hogy nem olvastad el, amit írtam. Ha béna, akkor persze, hogy rossz vele. De cseréld ki a 2 férfi farkát és a borzalmas máris borzalmasabb lesz, az isteni pedig istenibb.
Nekem a szex a nőről szól, de ez önmagában nagyon kevés sajnos.
Amíg férfiakat aláznak meg, csalnak meg és utasítanak el a kis méretük miatt és nagy farkú férfiakkal fekszenek le sokszor csak a méretük miatt + 3.-nak is mindig ez alapján keresnek, addig miről beszélünk?
3: Nagyon tetszik ez a hozzászólás.:))
4: Nem azon kéne agyalni, a) hogyan találsz meg mindig embertelen állatokat nők helyett és hogyan lehetne ezt megváltoztatni, b) miért akarsz férfiakat megalázó, őket megcsaló nőkkel szexelni...?
"mint pl egy ujj"
Pl. "egy ujj" az sokkal kisebb, mint egy pénisz.
A teljes mondatot kéne elolvasni...
Azért, mert önjelölt mantrázó Szexológus(ok), vagy olyan csajok akiknek a hüvelyi orgazmushoz közül sem volt soha (beleértve a szüzeket is)
Esetleg hát vannak az elkeseredettek, akiknek már minden mindegy, ha a pasi szépeket mond nekik vagy kicsit odafigyel az előjátékra akkor nekik az már "jó". Azaz jó szex. Mindenkinél máshol van a nívó.
Nálam magasan van, jó vagyok az ágyban de nem csak azért mert átlag méretet bőven eléri a pisilőm
Ezek is lehetnek az okai.
Amúgy hiába nem csak a méreted miatt vagy jó, kicsivel sokkal rosszabb lennél.
"Amíg férfiakat aláznak meg, csalnak meg és utasítanak el a kis méretük miatt és nagy farkú férfiakkal fekszenek le sokszor csak a méretük miatt + 3.-nak is mindig ez alapján keresnek, addig miről beszélünk?"
Nem igazán látom, hogy ez a mondat hogyan válaszolja meg a kérdésemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!