Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mit jelent, hogy a férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent, hogy a férfi tudja használni a farkát?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy nem a méret a lényeg, hanem, hogy tudja használni. Ez eleve hülyeség, hiszen mindenki tudja, hogy a méret a lényeg, mert a nagyobb jobb. De mit értünk használat alatt? Egy nagyobbnál még oké, bármire jó, bármilyen pózban. De egy kisebb? Azt mire használod azon kívül, hogy harangozol és mindig kicsúszik? Ha nem tud rezegni, mint egy vibrátor, akkor sose közelíti meg a nagyobbat.

nov. 16. 12:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
15%
Ez azt jelenti, hogy ha a nagy farkúnak merevedési zavara van akkor van esélye kis(ebb) farkúnak is
nov. 16. 12:16
 2/30 anonim ***** válasza:
25%

Te aztán tudod hogy csak a nagyobb a jobb.

Szerintem ha egyszer szexelni fogsz akkor lehet hogy tudni fogod.

nov. 16. 12:17
 3/30 anonim ***** válasza:
62%
Hogy hamar feláll és ki be jár.
nov. 16. 12:20
 4/30 anonim ***** válasza:
37%
Újabb farokméret kérdés, csak álcázva. 😀
nov. 16. 12:21
 5/30 A kérdező kommentje:

Értem. De ebben mi a használat?

Azt a nőktől tudom, de most a használat érdekel.

Az nem nehéz.

Újabb hülye kommentelő, aki olyan kérdést olvas, ami nem érdekli.

nov. 16. 12:28
 6/30 anonim ***** válasza:
54%
És újra ugyanaz a kérdező, aki nem tud leállni a farokméret kérdéseivel. A pontokba szedett válaszából fel lehet ismerni. Próbálgasd csak a saját hátsódba és alkoss saját véleményt, ha a másokét nem fogadod el.
nov. 16. 12:32
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogja senki neked összeszedetten, részletesen, konzekvensen leírni mit jelent ez.

Én is féltettem már ezt a kérdést és semmi érdemi választ nem kaptam.

A nők maguk sem tudják mire értik ezt. Ez egy kitalált duma, nem takar semmilyen tapasztalati, lényegi mondanivalót.

Amit én megoszthatok veled, hogy ha olyan szögben hatolsz be amikor a szeméremdomboddal is tudod stimulálni a csiklót+környékét akkor lesz a legesélyesebb, hogy orgazmus is lesz a nőnek.

Eddig nekem ez vált be a legjobban. Kutyában veretni nem kell Semilyen tudás csak tüdő+kitartás.

nov. 16. 13:41
 8/30 anonim ***** válasza:
81%

Az jeletni, hogy figyel a nőre.

Van kellő előjáték, csók, órál stb.

Ha meg nagy a pasi farka, akkor nem tövib tolja a nőben, hogy az már a nő száján jöjjön ki, hanem odafigyel a partner jelzéseire és csak addig teszi be még az a nőnek nem okoz fájdalmat.

Tény és való sok pózban előny a nagyobb farok, de ugyanennyi pózban hátrány is.

Egy kisebb adottságokkal rendelkező férfinak meg meg kell találni azt a pózt ami a nőknek a legélvezetesebb.

De szerencsére nem minden nő és férfi egyforma így nincs általános recept erre.

nov. 16. 15:16
 9/30 A kérdező kommentje:

Kezeltesd az üldözési mániádat, mert nem én írok kérdéseket.

Köszi a választ!

Ebben kb semmi nem a pénisszel kapcsolatos.

nov. 16. 15:57
 10/30 anonim ***** válasza:
47%

Mert ugye nehéz felfogni "kedves kérdező", hogy a szex nem a pénisznél kezdődik... sőt nem is azzal végződik.

Ha a farkadat az agyad helyén hordod ott kezdődik a probléma...

nov. 16. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!