Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges a rosszlányok.hu-t férfiként csak úgy szexpartnerkeresésre használni?
Elég buta elgondolás talán, de mi van ha férfiként felregelek az oldalra és aztán a kellő igénytelenséggel felruházva ingyen kurok csajokat, csak azokat akik bejönnek annyira hogy megrakjam?
Az oldal engedné ezt, vagy esetleg pénzt kérne érte?
Egyáltalán ingyenesen lehet használni?
Nyilván alap volna a megfelelő külső, képekkel és egy zárt lakótér ahol fogadni lehet a lányokat, nőket.
De kívancsi vagyok hogy vajon hol a hiba az elgondolásban, ha pl. ezt nem pénzért csinálja valaki
Ha kidolgozott a tested, méretes a farkad és tudod is használni próbáld meg.
De nehogy azt hidd hogy ilyen fullos fiatal lányok keresnek majd akkor se.
Hirdetési díjat fizet az oldalon minden hirdető, nemtől függetlenül.
Ha bőven átlag feletti a külsőd, kellően intelligens és igényes vagy (a kérdésedből itélve e kettő valószínűleg nem teljesül...), és kimagasló szexuális/masszázs élményt, minőségi együttlétet tudsz nyújtani a nőknek, akkor talán lehet értelme.
De ha kizárólag magaddal és a saját élvezeteddel akarsz foglalkozni, akkor felejtsd el, ez nem neked való.
Nyilván hatalmas intelligencia szükségeltetik ehhez 3#
Viszont nem értem miért személyeskedsz tovább, ha a kérdést már ott lezárhatjuk hogy fizetős?
Nem kurválkodnék soha, még csak a kérdésben lévő dolgot sem próbálnám, akár hiszitek akár nem csak kíváncsiságból született a kérdés. Nem ismertem a weboldal működését kellőképpen
Az oldal használata fizetős, méghozzá naponta kőkemény zsetont tolnak a "lányok" (ha jól tudom naponta 5 ezer a hirdetési tarifa). Nem szerelemből üzemeltetik az oldalt!
Készülj fel arra, hogy a telefonon érdeklődők 99%-a meleg pasi lesz. A maradék talán nő... HA úgymond "jópasinak" nézel ki. S ahogy fent is írták nem éppen bombázók fognak jelentkezni. Továbbá a kuncsaftok fenntartják a jogot arra, hogy a telefonbeszélgetés után úgy döntenek mégsem mennek, vagy éppen a helyszínen fordítanak neked hátat.
Ha ez így működne Móricka akkor az összes szűzfiúcska az RL-en hirdetné magát ingyenp.nci reményében.
"Ha ez így működne Móricka akkor az összes szűzfiúcska az RL-en hirdetné magát ingyenp.nci reményében."
Pont ez a gondolat szülte a kérdést amúgy, hiszen minden szűzsrác ott hirdetne ha ilyen egyszerű lenne.
De álmomban nem gondoltam volna hogy ilyen horror árakért lehet hirdetni, ez nagyon ocsmány
Sőt, kifejezetten pofátlan, nem is hiszem el, ennyit nem kérhetnek!
Amit 6# állított, azt 8# cáfolta is
Szerintem sokkal hihetőbb is a 8#, reális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!