Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony péniszt hogy kell úgy használni, hogy azt elvezhesse egy nő?
Figyelt kérdés
Nem a nyalásra lennék kiváncsi!
Előre is köszi!
2022. okt. 31. 14:17
1/7 anonim válasza:
Pózokat kell próbálgatni hogy érzed a legszűkebbnek a lányt. Szerintem kutya póz meg a misszionárius jó lehet.
2/7 anonim válasza:
Mit értesz nagyon vékony alatt? Milyen széles? Mert nyilván van az a méret amivel nagy csodát nem lehet csinálni. Számít az is hogy mennyire kemény mert ha a vékonysága mellett még nem is kőkemény akkor abból tényleg nem sokat(vagy semmit) fog érezni a nő.
3/7 A kérdező kommentje:
3.5 cm a vastagsága.
2022. okt. 31. 16:47
4/7 anonim válasza:
A csípődet használod dugás közben? Körözöl, hullámzol vele vagy csak egyenes vonalban húzogatod ki-be? Mert így lehet megtalálni azt a pontot hogy a nő is élvezze...
5/7 anonim válasza:
Kérdező, nekem kicsit vastagabb, 12 centi körbe mérve. Akkor nekem sem fogják élvezni?
6/7 anonim válasza:
Amúgy ez nem olyan extra vékony.
7/7 anonim válasza:
Venni kell rá egy jó köpenyt.
Minden szexboltban van.
Elmondod az eladónőnek, hogy mi a problémád, merre meddig hány cm, és ő segít kiválasztani a legjobbat, ami rápasszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!