Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire zavar titeket pasikat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavar titeket pasikat ha egy nőnek magas, vékony hangja van?

Figyelt kérdés

Nekem mindig az volt, mondták is már középsuliban is.

Utáltam, annyira szerettem volna legalább kicsit mélyebb, szexibb, érzékibb hangot.

Reméltem hogy ha idősödöm, mélyül egy kicsit.

Felnőtt vagyok, és valaki azt mondta a hangomra ''baby voice'', más azt hogy milyen cuki hangom van, meg lágy....(Maguktól, nem kérdeztem).

Visszahallgattam magam hangüzenetről, elszörnyedtem milyen gyerekes hangom van (az én fülemnek).

Hozzá gyerek arcom, fiatalabbnak is néznek.

Már nem merek megszólalni se, úgy szégyellem.

És ha stresszes vagy ideges vagyok, még magasabb. Ha nyugodt vagyok és úgy beszélek, úgy hallom mélyebb kicsit.

Némelyik volt barátomnak volt olyan szép mély hangja, mondtam is nekik simán elmehetne szinkronizálni.

Akiknek a hangja tetszik külföldi hírességek közül: Demi Moore, Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer. Bár olyan lenne mint legutóbbinak.

Jó, olyan mélyet nem szeretnék mint Kapócs Zsóka vagy Karádi Katalin.

Marilyn Monroe-nak volt magas vékony hangja, és Váradi Hédinak aki a "Valaki forrón szereti" c. filmben szinkronizálta.

Inkább az utolsó kettőhöz áll közelebb a hangom.

Azt is mondták szexi kisugárzásom van (pasik). Elég ambivalens lehet a gyerek arcomhoz és hangomhoz.

Nektek pl. tetszik Marilyn Monroe vagy Váradi Hédi hangja?

Vagy nektek milyen vagy melyik ismert nő hangja tetszik legjobban?

Hallottam a dohányzástól mélyül, nem mindenkinek, és emiatt nem akarok rászokni.

Létezik más technika mélyítésre?

#hang #szexi #Marilyn Monroe #magas hang #Váradi Hédi #baby voice
2022. okt. 23. 12:11
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
20%

Falra mászok tőle.

Nekem az Edith Piäf-os mélyebb hangúak jönnek be.

A mélyítésre természetesen a túlzott mértékű jég-duplaviszkivel is megfelelő megoldás lehet.

2022. okt. 23. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is nagyon vékony hangom van, zavart sokáig, de sose volt belőle hátrányom. Ne stresszelj emiatt.
2022. okt. 23. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Nekem férfiként sokkoló a saját hangomat felvetelről hallgatni. Belülről sokkal jobbnak hangzik. Szerintem fogadd el ezt úgy, ahogy van, és keress egy olyat, akit ez nem zavar, vagy akár tetszik is neki.
2022. okt. 23. 12:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Én néha attól félek, hogy már a hangommal ha megszólalok, idegesíteni fogok másokat akaratlanul (főleg pasikat).

Volt olyan pasi akivel ismerkedtem, cseteltünk (ismertük egymást élőben is), és gyakran kérte küldjek hangüzenetet.

Olyan kellemetlen volt, úgy éreztem nekem nincs olyan jó hangom mint neki. Nem mondtam, de teljesítettem amit kért.

Állítólag Amanda Lear-nek nem volt olyan mély, hanem beszéd technikával mélyítette.

Van ilyen? Logopédus segíthet?

2022. okt. 23. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát van olyan csaj, akinek nyervogós hangja van, az tényleg idegesítő tud lenni.

Igen, amúgy ha tényleg ennyire zavar, érdemes elmenni egy fül-orr-gégész / foniáterhez, hogy segítsen a helyes hangképzésben.

2022. okt. 23. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
részemről is inkább a mélyebb hang jön be, de ez nem jelenti azt, hogy a magas hang rossz, ha ez a természetes hangja, nem pedig direkt rájátszik az illető
2022. okt. 23. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

Engem még jobban fel is húzna jó értelemben ha szex közben valaki ilyen hangon sikoltozna,nyögne hangosan😃

Volt egy ilyen csajom,20éves volt,szó szerint visitott a magas hangján amikor vadul dugtam,imádtam😉

2022. okt. 24. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!