Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol vannak mostanában a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak mostanában a perverzebb lányok?

Figyelt kérdés
Sok mostanában a mimóza.
dec. 13. 19:28
1 2
 11/15 cinderella_ ***** válasza:

A kettő nem zárja ki egymást. 🤔

dec. 14. 08:59
 12/15 mikeXxX ***** válasza:
Leszbikusként férfi dolgokra reagálni szerintem igenis érdekes max biszexként nem zárná ki egymást✌️!
dec. 14. 10:35
 13/15 cinderella_ ***** válasza:

Mire gondolsz, hogy férfi dolog? A síkosító a műpuncihoz? Féri mondta nekem erre a választ. Azért bátorkodtam oda írni. Még így is le lett pontozva...

dec. 14. 10:39
 14/15 mikeXxX ***** válasza:
12# Milyen csatornát nézel 🤣🤣🤣? Egy férfi elviekben bezárt egy pincébe amiből te elviekben kiszabadultál! Nem mellesleg felpontoztak csak jelzem 🤦‍♂️! Jó reggelt ahogy látom 🤣!
dec. 14. 11:39
 15/15 cinderella_ ***** válasza:

Nem az itteni pincést mondom, hogy lepontoztak. A műpuncisnál. Ha ilyesmit érzel férfi témának pl.

Azzal mi a baj, ha férfi zár be a pincébe egy csomó perverz nőt? Szerinted pont ott nem érezném jól magam? 🫢😅

Teljesen éber vagyok, nem kell felpofozni. 🫢 Pontozni... elnézést. 🫢

dec. 14. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!