Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak mostanában a perverzebb lányok?
Sokaknál 15-20 éves korukig a "perverz" szó egyenlő azzal, ha valaki szexre vágyik. Na az ilyeneket élből kerülöm, mert éretlenek még a témához.
A valódi PERVERZ nők, lányok akik vágynak a hétköznapitól eltérőbb dolgokra is, akár extrémebb vágyaik vannak.
Nekem több olyan NŐ ismerősöm van akik vágynak elég perverz, extrém dologra, de ezt nem osztják meg minden kiéhezett hülyével. Ezt a szintet el kell érni azzal, hogy normálisan beszélgetsz velük, nőként kezed őket és nem egy darab húsként.
Persze vannak olyanok akik kellően perverz nyitás után, pár óra beszélgetést követően már elég nyitottak akár villantás, akár perverz játszadozás terén. Sőt van aki még találkozóra is lenne vevő kellő ismeretség után.
Hol vannak? Mindenhol? Kinek mutatják meg ezt? A megfelelő személy(ek)nek.
"Sok mostanában a mimóza."
Ezt hol tapasztaltad?
01: Valóban kifejezetten rosszul használják ezt a szót.
Ebben a pillanatban én is, ha valaki érti a szó valódi jelentését.
Valójában nem perverzre lenne nekem sem szükségem mert az rossz dolog, inkább átfogalmazva szexuálisan szélesen nyitott. Ha kölcsönös az érdeklődési kör, az meg kifejezett előny. De mint te is mondtad megnyílás csak érdemben. Mondjuk nekem az a tapasztalatom, hogy még maguk előtt sem, és inkább csak őrizgetik az elfolytott vágyaikat. Ritkán látok olyat aki megéli. Persze nem látok be a négy fal közé sokaknál…
2: Mivel most a gyk-n vagyunk, veheted a gyk-ra a tapasztalataimat. Bár itt van cenzúra, szóval az valamennyit árnyal a képen.
"Mivel most a gyk-n vagyunk, veheted a gyk-ra a tapasztalataimat. Bár itt van cenzúra, szóval az valamennyit árnyal a képen."
Sejtettem.
Ha a GYK-ból indulnék ki, azt hihetném, hogy a férfiak 90 %-a incel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!