Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a barátnőm,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőm, hogy néha dominánsabb, perverzebb legyen? Pasik, csajok írjatok. Hogy sikerült átfordítani a párotok, bátorítani vagy akár titeket. Kort, pasi/csaj

Figyelt kérdés

dec. 8. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Ha nincs meg belülről benne az affinitás akkor sehogy sem tudod rávenni. Ez vagy belülről jön, vagy sehogy. Legfeljebb megkérni tudod, hogy a kedvedért eljátsszon ezt-azt, de egy hiteltelen dolgot fogsz kapni amit csak tessék-lássék megcsinál.

Átfordítani - a mélyen bent lévő szexuális preferenciákon módosítani - sehogy sem tudsz. Ezer óra hipnoterápiával egy komplett pszichológus csapatnak sem menne.

dec. 8. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekli őt ez egyáltalán? Ha nem, akkor ne erőltesd. Keress olyan partnert, akivel ebben is passzoltok.
dec. 8. 21:59
 3/9 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Meg kell beszélni, el kell mondani egymásnak azt, hogy esetleg mire vágynál az ágyban. Ezután pedig ki fog derülni, hogy őt izgatja-e kölcsönösen a dolog. Ha nem, akkor nem tudod hogyan rávenni vagyis inkább ne erőltesd, mert rávenni lehet rá tudnád, érzelmi zsarolással vagy ilyesmi, de az egy roppant mód mocskos és aljas dolog.
dec. 8. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Beszélni kellene vele. Elmondani, hogy pontosan mire vágysz és hogy hogyan képzeled el ezt a gyakorlatban (dominánsnak és perverznek lenni is sokféleképpen lehet). Egyszer (szinte) bármit ki lehet próbálni és közben is bármikor le lehet állni.

Ha igent mond, próbáljátok meg, kísérletezzetek, hogy mi az, ami mindkettőtöknek tetszik. Ha nemet mond, fogadd el és ne erőltesd.

Átfordítani senki ízlését és vágyait nem tudod, szóval ezt most el is felejtheted.

25/N

dec. 8. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem tudod rávenni!

Fogadd el, vagy keress egy pervi csajt.

dec. 8. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki, hogy ezt szeretnéd. En is szoktam mondani a páromnak. Ha nagyon nem akarja, ne eröltetsd, lehet hogy nem ö a megfelelő partner.

37f.

dec. 8. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a vermerseklet nem kommunikacion mulik. Vagy van, vagy nincs.

A baratnod nem ilyen. Elmondhatod,de felesleges,mert megjatszott lesz,es nem fogja elvezni igazan,illetve erezni fogod,hogy ez nem az.

En nokent nagyon heves vagyok,dominans,velem nem kell beszelgetni semmirol, ugy tekergek,mozgok,teszem a dolgom,ahogy kell. Utalnam,ha csak fekudnek mint egy frigid. A lassu szerelmeskedest/maszatalost nem szeretem,sot. A vad,szenvedelyes,utemes,hangos,tocsogós szexet kivanom. Ezt azert irtam le,mert az,hogy milyen a vehemencia,a vagyak,azt nem tudod modositani beszelgetessel.

En az a tipus vagyok,aki elkapja a pasijat random a konyhaban es leguggolok elé,aztán felpakoltatom magam a pultra... es a tobbi.

Ez van vagy,vagy nincs. De az nem jo,ha valamit az ember nem szeretne es megteszi a masik miatt.

dec. 8. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt itt egy kérdés ahol a pasinak domináns csaja volt de ő sub csajt akar cseréljetek.
dec. 9. 04:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. Én nőként vágytam a dominanciára, a kedvemért kipróbáltunk de nem jön neki zsigerből. Elfogadtam.
dec. 9. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!