Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rákérdezne egy csaj ennyit kamuzhatok?
Figyelt kérdés
Valós méretem hastól, felülről mérve kb 15,5cm, vastagsága kb 4,8-5cm, ha benyomom kicsit (ahogy elvileg neten írják, hogy így kell mérni) akkor kb 17,3cm.
Szóval kamuzhatnám-e, hogy 17cm/5cm? 1-1,5cm különbség egy átlag nőnek szerintem nem tűnne fel. De azért mégis jobban hangzik... :D
dec. 5. 11:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
1/22 Eric Griffin válasza:
Tök mindegy, ha kamu orgazmusa lesz
2/22 anonim válasza:
Vedd elő a helyesírás-ellenőrzőst, haver... Vesszőt szokás kitenni a csaj után...
3/22 anonim válasza:
A vesszőt nem a csaj után, hanem a csajba tesszük!
4/22 A kérdező kommentje:
2.
Köszönöm kedves nyelvtan tanár úr, észrevettem, de már módosítani nem tudtam, sorry. Talán a vessző hiánya miatt még érthető amit írtam.
dec. 5. 11:30
6/22 anonim válasza:
napi hetvennegyedik pöcsméretes kérdés.
7/22 anonim válasza:
Ha megkérdezi mond azt hogy nem tudod, de megtippelheti.
Úgyis mindenki nagyobbnak fogja nézni
8/22 anonim válasza:
Nem kamu. 17 centid van a helyes mérés szerint.
9/22 anonim válasza:
Ja, csak duci vagy ezek szerint. Fogyj le és lesz akkora.
10/22 Micimacko67 válasza:
Kérdező, felcsigáztál! Meséld már el kérlek, hogy milyen hitelesített mérőeszközöket vettél igénybe ezen igen fontos mérésekhez? Vonalzó? Szabócenti? Mérőszalag? Biztos, hogy jól olvastad le? Mi van ha csak 4,6 centi? Csak te rosszul olvastad le! Vagy épp a hossznál is! A rajtad lévő minimum 1,5 (?) centi zsírpárnát is betuszkolod szegény "csajba"? Piti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!