Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan csaj,aki azt élvezi ha jól megdugják,kicsivel erősebben,mint kéne?
Figyelt kérdés
Most komolyan van ilyen lány,aki pont ezt kedveli?dec. 5. 15:16
2/10 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, persze hogy van🤷♀️
4/10 anonim válasza:
"kicsivel erősebben,mint kéne?"
Ez nem fából vaskarika? Ha pont ezt élvezi, akkor pont ennyire kéne, nem?
6/10 anonim válasza:
Mi az, hogy kicsivel erősebben, mint kéne? Ha durvábban tenné, mint ahogy igénylem, azt nem szeretném. De erre még nem volt példa, mert szeretem a vad és durva tempót. Szigoruan 16 cm-ig, azzal nem fáj, hanem élvezetes.
9/10 anonim válasza:
Én még nem voltam olyan nővel, aki löttyedt szerszámot akart volna csigatempóban.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, tudjátok szexuálisan egy nőt sem elégítettem ki, mivel tudom magamról, hogy olyan kanos lennék, mint a bika , ezért kérdeztem, hogy igénylitek -e azt, ha valaki kicsivel jobban betolja , mint kéne...
dec. 6. 10:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!