Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért öklendezik sok csaj már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért öklendezik sok csaj már csak attól is, ha spermát lát? Inkább elküld, hogy fejezzem be magamnak.

Figyelt kérdés

dec. 7. 15:47
 1/10 Eric Griffin ***** válasza:
40%
Surströmminget kell enni sokat, és akkor jó lesz🤣
dec. 7. 15:59
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Elég sok bnőm van akivel ilyet meg tudok beszélni, de 1 van közülük aki nem szereti szájba kapni, de más baja nincs vele. Tudom nem nagy a megkérdezettek köre, de én nem ismerek ilyen lányt. 18L
dec. 7. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Mert sokak szerint undorító mint a takony.
dec. 7. 17:00
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk nem kéne napi egy doboz cigit elszívni, sok kávét meg alkoholt fogyasztani, egészségesen kéne enni és jó íze lenne az ondódnak, csóró koporsó. Az enyémet szereti barátnőm. F
dec. 7. 17:22
 5/10 A kérdező kommentje:
4-es én sem cigizek, sok ananaszt eszek
dec. 7. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Én mindegyik partneremét szerettem.
dec. 7. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Én még nem találkoztam ilyen nővel, mindegyik lenyelte. 🤷‍♂️

Szerencsés vagyok ezek szerint!

dec. 7. 18:20
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

En sem szeretem.

Tenyleg takony az allaga es az ize sem jo. Es tokmindegy cigizel e vagy sem vagy ananaszt eszel e vagy sem.

De javaslom minden pasi love teli a szajat es nyelje le. Ha inyenc akkor forgassa meg a szajaban h az allagat is jol erezze.

dec. 7. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
16%
Mert egy nyomi...
dec. 7. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet oka akár egy rossz emlék.
dec. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.