Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldot kedvelők , mik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldot kedvelők , mik a legvadabb , leg perverzebb szexuális fantáziátok , amit egyszer az életben szívesen megélnétek a valóságban is akár ?

Figyelt kérdés
2024. júl. 28. 14:00
1 2
 1/13 kyoman ***** válasza:
100%

Exemmel cuckold kedvelők voltunk. Elég perverz lány volt. Egyszer felvetette

hogy egy idegen pasi dugja meg elöttem és nyaljam ki utána spermásan. Elég vad volt. Ettöl kezdve rendszeres volt a dolog.

2024. júl. 28. 16:01
 2/13 A kérdező kommentje:

Az igen , ez tényleg elég vad dolog volt akkor .

Nem szerettétek volna ezt még folytatni tovább , hosszú távon ?

Amikor ott te előtted dugta az exedet egy másik férfi , akkor a másik férfi nem próbált meg téged ki nevetni , megalázni - stb az exed előtt ?

Exed fel tudott nézni rád , mint férfire ezek után is ?

Mi volt az ok , amiért véget ért köztetek ez a kapcsolat ?

Nem volt kellemetlen maga a tudat , hogy a másik férfi spermáját kell kinyalnod az exed puncijából , vagy mivel ez izgatott téged és őt is , ezért csak az szenvedélyes élvezeteké volt a fő szerep és minden más a háttérbe szorult ?

2024. júl. 28. 17:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én az idegen pasi után tuti rommádugtam volna és beleélveztem volna, mondjuk én kattanok az ilyenre. :)
2024. júl. 28. 18:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem , legalább szereztél szép emlékeket , mert tény hogy nem mindennapi élményekkel gazdagodtál .
2024. júl. 28. 18:27
 5/13 kyoman ***** válasza:
100%

Az exem élvezte hogy kinyalom utána. Rendszeresen volt utána más pasikkal

és mikor telelött pinussaljött haza mindig nagyot szexeltünk.

2024. júl. 28. 18:55
 6/13 A kérdező kommentje:

Miért nem maradtatok együtt ?

Sok éven át szerezhettetek volna egymásnak igen extrém pillanatokat , élvezeteket .

2024. júl. 28. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Gondolom azért mert nem csak ebből áll az élet, és egy ilyen élmény nem tart össze két embert fixen..

Te együtt maradnál valakivel csak mert ugyanaz a kedvenc ételetek?

2024. júl. 28. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A cuckold már évek óta a kapcsolatunk része. A legnagyobb fantáziám egy olyan hármas, hogy én nyalom a feleségemet alulról 69-es pózban, közben a másfik férfi dugja hátulról, úgy, hogy közvetlen a szemem előtt zajlik minden, a fejemhez csapódnak a heréi, néha esetleg még a farkából is kapok a számba, meg persze a végén a spermából is. Sajnos még nem találtunk erre partnert, mert azt elismerem hogy van egy kis biszex beütése a dolognak.

Ennek ellenére számomra már az is leírhatatlan nagy csoda, hogy sikerült olyan feleséget találnom aki ebben benne van, és néha (igaz kicsit ritkán) még végig is nézhetem.

2024. júl. 29. 15:44
 9/13 A kérdező kommentje:
7/ Ha csak annyi lenne közös bennünk , hogy mindkettőnknek ugyanaz lenne a kedvenc ételünk , akkor biztosan nem kötne össze bennünket hosszú távon .
2024. júl. 30. 04:45
 10/13 A kérdező kommentje:

8/ Szép vágyak és klassz megélések .

Remélem minden vágyaitokat meg tudjátok élni majd közösen .

2024. júl. 30. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!