Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a ti fantáziátokat mennyire indítja be egy helyes, de általatok még ismeretlen pasi?
Figyelt kérdés
Mármint, sokszor csak ránk mondják, hogy mindig csak a szexre gondolunk, és mindekivel lefeküdnénk, aki szembejön, és bejön.
De fordítva mi a helyzet? Megesik, hogy egy számotokra helyesebbnek tartott pasi, amég szemben álltok egymással a zebra két oldalán a pirosnál, kicsit beindítja a fantáziátokat?
jún. 17. 19:25
1/4 NemFogodKitalálni válasza:
Lehet én vagyok defektes, de nekem soha nem volt ilyen. Ha tetszik, megnézem, de annál tovább sosem mentem még fejben.
27N
2/4 anonim válasza:
Nekem ennyi nem elég. Tudomásuk veszem, hogy igen, az ott egy vonzó férfi, aztán el is felejtem.
3/4 anonim válasza:
Nem igazán. Max az a kérdés, hogy vajon megnézett ő is engem?
4/4 anonim válasza:
Semennyire sem. Maximum jó alaposan végigmérem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!