Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak!Hogyan reagálnátok, ha egy ismeretlen nő leszólítana titeket, és megkérdezné, akarsz-e vele szexelni?
Figyelt kérdés
jún. 16. 18:25
3/25 anonim válasza:
Semmit. Mondanám hogy nem. Honnan kellene tudni hogy nem szórakozik találomra vagy fogadott a hülye barátnőivel. Ilyen egy nő sem csinál. Persze nem derül ki a kérdésből hogy prostiról van-e szó.
5/25 anonim válasza:
Megkérdezném tőle hol a rejtett kamera vagy,hogy mit vett be.
6/25 anonim válasza:
Ha nem tetszik elhajtanám. Ha bejön a csaj, akkor megkérdezném, hogy szórakozik e, vagy komoly? Ha komoly, akkor simán bele mennék
7/25 anonim válasza:
Azt válszolnám, hogy tegye ki a melleit az utcán és kezdje el gyúrkodni mindenki szeme láttára. Ha megteszi, nem kamus a csaj
8/25 anonim válasza:
Volt már rá példa, szerintem a kabátomról azt hihette, hogy ki vagyok tömve pénzzel. Ott hibázott a dolog, hogy ronda volt meg c. + otthon várt a barátnőm, szóval ott hagytam a francba.
9/25 anonim válasza:
El küldeném a pitsába.
Nekem qurva nem kell és idegen nővel se dugok. Ki tudja hány f@szt szopott le és milyen betegségeket hordoz.
Majd ha megismerem, akkor talán fel húzom a répámra esetleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!