Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zuhany alatti szexhez milyen pózokat ajánlotok, amit mindkét fél élvez?
A partnerem, akivel összejárok, múltkor kissé ittas állapotban célzott rá hogy tökre kipróbálná a zuhany alatt. Szeretnék a kedvében járni,viszont még sosem csináltam. Milyen pózokat ajánlotok?
28F/25L
Nem lesz túl jó
A víz le mossa a nedvet és kvázi olyan érzés lesz a nőnek mintha fül szárazon dugnák be neki
Előjátéknak jó elkezdeni zuhany alatt de hogy ott legyen a behatolás is hidd el jobban jártok ha nem mert fájni fog
N
Hát nem, tudom, az enyémet nem mossa le semmi. :D
Legjobban állva, hátulról szeretem miközben szorosan magához húz.
Csaj nekitámaszkodik a falnak, jol bepuccsít, kinyomja a fenekét, te pedig hátulrol beteszed.
Esetleg felugrik az oledre, kézben kézzel tartod és a farkadra engeded, de fél perc után nehéz lesz :D:D
C opcio ha rugalmas, szembe áll veled, és felteszi az egyik lábát a karodba mondjuk, te kicsit combban megrogysz és elolrol beteszed. Megint csak fájni fog, 1 perc után ég majd a combod.
Maradj az elsonél.
De ahogy irták, ez csak gondolatban jo meg filmben. Pár perc dugás után rájosz hogy kényelmetlen, a nedvesség se az igazi, és menjetek majd be a háloba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!