Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zuhany alatti szexhez milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zuhany alatti szexhez milyen pózokat ajánlotok, amit mindkét fél élvez?

Figyelt kérdés

A partnerem, akivel összejárok, múltkor kissé ittas állapotban célzott rá hogy tökre kipróbálná a zuhany alatt. Szeretnék a kedvében járni,viszont még sosem csináltam. Milyen pózokat ajánlotok?

28F/25L

ma 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem lesz túl jó

A víz le mossa a nedvet és kvázi olyan érzés lesz a nőnek mintha fül szárazon dugnák be neki

Előjátéknak jó elkezdeni zuhany alatt de hogy ott legyen a behatolás is hidd el jobban jártok ha nem mert fájni fog

N

ma 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hátulról lehet.
ma 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem, tudom, az enyémet nem mossa le semmi. :D

Legjobban állva, hátulról szeretem miközben szorosan magához húz.

ma 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Csaj nekitámaszkodik a falnak, jol bepuccsít, kinyomja a fenekét, te pedig hátulrol beteszed.

Esetleg felugrik az oledre, kézben kézzel tartod és a farkadra engeded, de fél perc után nehéz lesz :D:D

C opcio ha rugalmas, szembe áll veled, és felteszi az egyik lábát a karodba mondjuk, te kicsit combban megrogysz és elolrol beteszed. Megint csak fájni fog, 1 perc után ég majd a combod.

Maradj az elsonél.

De ahogy irták, ez csak gondolatban jo meg filmben. Pár perc dugás után rájosz hogy kényelmetlen, a nedvesség se az igazi, és menjetek majd be a háloba.

ma 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Állva hátulról, s ahogy fent is írták a vizet ne a "célterületre" irányítsd mert lemossa a lubrikációt és száraz lesz.
ma 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
A párom állva hátulról szereti, közben pucsít
ma 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyjából egy magasak vagytok, akkor megoldható. Ha a lány sokkal kisebb, szinte lehetetlen.
ma 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Hátulról okés, egyéb pózok nehezen mennek, vagy fárasztóak, de tényleg vigyázz, nehogy túl sok víz menjen oda, mert száraz érzés lehet, jártam így nem egy nővel zuganyban, kádban, vagy éppen a Balatonban.
ma 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!