Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házibuliban, kollégiumi buliban vagy egyéb perverzebb buliban volt akit már kikötöztek? Utána mondjuk kedvükre fogdosták mások? Akár pasi akár csaj :)
Figyelt kérdés
okt. 23. 21:07
2/10 anonim válasza:
Koliban nem, házibuliban nem, "egyéb perverzebb" buliban igen - mondjuk az eleve BDSM partinak volt meghirdetve ugyebár :)
4/10 anonim válasza:
Megbeszéltek alapján volt,négyen voltunk és mindenki játszott mindenkivel.
5/10 anonim válasza:
Úgy volt, hogy házibuliban elvonultunk a csajommal, és Ő meg elkezdett kikötözni, persze engedtem, de utána én is kikötöztem Őt ...
6/10 anonim válasza:
Kollégiumban a szobatársam hozta volna fel a pasiját én mondtam, hogy ne most mert tanulnék meg amúgysincs hova mennem arra a pár órára.
Erre amikor jöttek a pasijával akkor mondták, hogy oké akkor kikötözünk, azt hittem csak viccelnek, úgyhogy elővettek harisnyát meg ragasztószalagot.
Vegighallgathattam a felső ágyról ahogy szexelnek.
Kicsit fel is izgultam én is,de fura szitu volt.
Jó pár éve volt, bulis kolis idoszak :).
7/10 anonim válasza:
Vaoo, igaz én nem voltam kikötözve, szerencsére mert tudtam masztizni a párra a szobában.
8/10 anonim válasza:
Házibuliban egy ismeretlen pali félrehívott a mosdóba és kikötözött, én meg hagytam magam, mert holtrészegek voltunk mindketten. Hányásig torkoztatott, tiszta meztelenek voltunk, szó szerint megb*szta a puncimat és a fenekemet is. De összeségében jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!