Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házibuliban a legextrémebb mi volt? Többes? Bdsm? Kor, csaj/pasi. Illetve mit vallalnal be ismeretlenekkel?
Egy kb. 30 fős házibuliban valaki hátrabilincselte a társaság legnagyobb rib-@ncának a kezét vagy 2 óra hosszára és bárki megtaperolhatta a melleit.
Amolyan büntetésként kapta a bilincselést, de szerintem minden percét élvezte. (Mi is, srácok.)
Nagyon sok ilyen bulis uvegezos tortenetem van de a legizgatobb szamomra:
Egy kb 15 fos buliban be kotottek a szemem es ki kellett elegitenem valakit szajjal anelkul hogy tudnam ki az
Azota se tudom hogy ki volt
De csokoloztam mar baratnommel es tovabb is mentunk mindenki elott
#8 vagyok ismeretlenekkel peldaul azt is bevallalnam hogy 10-15 srac egyszerre veri es elvez a testemre
20L
Ismeretlennel semmit.
Egy házibuli, jelentős mennyiségű alkohol elfogyasztása után spontán swinger partyvá változott. Úgy egy óra leforgása alatt 6 farok járt bennem
Nő vagyok, 41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!