Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házibuliban a legextrémebb mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házibuliban a legextrémebb mi volt? Többes? Bdsm? Kor, csaj/pasi. Illetve mit vallalnal be ismeretlenekkel?

Figyelt kérdés

szept. 30. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Többes. Ismeretlennel meg semmit (főleg a BDSM területén nem játszik az alkalmi partner).
szept. 30. 20:10
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha olyanok lennének, hogy csak ott és csak 1 alkalmon találkoznák, akkor 2 fiút bevállalnák
szept. 30. 20:32
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
2. Akkor tekintsd ugy, hogy van egy buli meghivásod. Ha valoban érdekel, irj privit.
szept. 30. 22:37
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Pasikat izgalomba hozva lányként barátnőmmel csók. Ez kicsit tovább ment, de nem bánom. Ami Bdsm illeti szintén feljebb említett barátnőm láttam ilyen helyzetben.
okt. 1. 07:22
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Egyik havernak szőlősük, kis hazikoval, présház, ilyen kis vikendhaz féleség.. Na, oda jártunk bulizni, inni... Jöttek haverok, csajok sulibol, környéki falvakbol, azert jo bulikat csaptunk. Az emeletén volt egy rossz heverő, aki dugni vagy szopatni akart, oda jart fel. Mindig voltak bevallalos részeg csajok, na azok imádtak a f@szt. Csak felmentél a kis falépcsőn, es már folyt a gecc. De jo is volt.
okt. 1. 11:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy kb. 30 fős házibuliban valaki hátrabilincselte a társaság legnagyobb rib-@ncának a kezét vagy 2 óra hosszára és bárki megtaperolhatta a melleit.

Amolyan büntetésként kapta a bilincselést, de szerintem minden percét élvezte. (Mi is, srácok.)

okt. 9. 07:12
 7/13 anonim ***** válasza:
58%
3 pasi fel itt szobára és rendesen megdu….
okt. 11. 06:00
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon sok ilyen bulis uvegezos tortenetem van de a legizgatobb szamomra:

Egy kb 15 fos buliban be kotottek a szemem es ki kellett elegitenem valakit szajjal anelkul hogy tudnam ki az

Azota se tudom hogy ki volt

De csokoloztam mar baratnommel es tovabb is mentunk mindenki elott

okt. 11. 07:51
 9/13 anonim ***** válasza:
75%

#8 vagyok ismeretlenekkel peldaul azt is bevallalnam hogy 10-15 srac egyszerre veri es elvez a testemre

20L

okt. 11. 07:52
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

Ismeretlennel semmit.

Egy házibuli, jelentős mennyiségű alkohol elfogyasztása után spontán swinger partyvá változott. Úgy egy óra leforgása alatt 6 farok járt bennem

Nő vagyok, 41

okt. 11. 19:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!