Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Futtatni akarnak prostituáltké...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Futtatni akarnak prostituáltként ?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mit gondoljak. Már hónapok óta segít nekem egy férfi, amikor nehéz helyzetbe kerültem. Az egész akkor kezdődött, amikor megismerkedtünk Tinderen, és találkoztunk is. Eleinte csak beszélgettünk, semmi komoly, de aztán, ahogy egyre jobban megismert, rájött, hogy tényleg nagy bajban vagyok. Alig volt pénzem, hogy kifizessem a lakbért, a számlákat, és még az is gondot jelentett, hogy normálisan egyek minden nap. Ő kedves volt, figyelmes, és felajánlotta, hogy segít. Nem csak úgy a szavakkal, hanem konkrétan pénzt adott, amikor nem tudtam, hogy mit csináljak.

Először azt hittem, hogy csak egy jólelkű ember, aki nem vár cserébe semmit. De mostanában mintha megváltozott volna a helyzet. Azt mondta, hogy tudna nekem segíteni abban, hogy pénzt keressek, méghozzá sokat. Részletezte is: regisztrálhatnék a rosszlányok.hu-ra, ahol más lányok is hirdetnek, és így nem az utcán kéne dolgoznom. Azt mondja, ez sokkal jobb, mint ahogy az emberek gondolják. Szerinte, ha én is belevágnék, nemcsak hogy rendbe tehetném az anyagi helyzetemet, de sokkal kényelmesebb életem lehetne.

Őszintén szólva, nem tudom, mit gondoljak erről. Az az igazság, hogy tényleg nehéz helyzetben vagyok. A számlákat hónapok óta alig tudom kifizetni, és már kölcsönkérni sincs kitől. Néha arra gondolok, hogy talán tényleg megérné, de közben ott van bennem a félelem, hogy ez az egész nem olyan egyszerű, mint amilyennek ő beállítja. Azt is mondta, hogy ő nem az a típus, aki "futtatna", és hogy az utcai prostik azok, akiket futtatnak, nem azokat a lányokat, akik online hirdetnek. De honnan tudhatnám biztosan?

A férfi azt is elmondta, hogy már más lányoknak is segített ebben, és hogy mind nagyon elégedettek voltak. Azt mesélte, hogy egy lánynak például először ugyanúgy voltak kétségei, mint nekem, de aztán belevágott, és most már saját lakása van, és úgy él, ahogy mindig is szeretett volna. Nem tudom, igaz-e ez a történet, de meggyőzően hangzik, és egy kicsit elgondolkodtatott. Mi van, ha tényleg csak segíteni akar, és tényleg jól jönnék ki belőle?

De közben ott vannak a kérdéseim is. Mi van, ha ez csak egy szép mese, és a valóságban ez az egész sokkal durvább? Mi van, ha mégis futtatni akar, csak most nem mondja ki? És mi történik, ha később már nem dönthetek szabadon? Ő azt mondja, hogy vigyázna rám, segítene ügyfeleket találni, és gondoskodna róla, hogy biztonságos legyen minden. De honnan tudhatom, hogy ez igaz? És mi van, ha egyszer csak kiderül, hogy valójában nincs választásom, és olyan dolgokat is meg kell tennem, amiket nem akarok?

Az is eszembe jutott, hogy mi van, ha igazából nem is segíteni akar, hanem csak kihasznál. Ő persze mindig kedves velem, soha nem érezteti, hogy valamit elvárna cserébe, de most mégis azt érzem, hogy valahogy nyomást gyakorol rám. Nem mondja ki egyenesen, de a szavai mindig arra terelik a beszélgetést, hogy ez milyen jó lehetőség lenne nekem. Ráadásul az anyagi helyzetem miatt ez most tényleg csábító.

Nem tudom, mit tegyek. Egyszerre érzem úgy, hogy ez egy lehetőség, és úgy, hogy egy csapda. Néha azt gondolom, hogy talán előbb beszélnem kéne valakivel, aki már benne van ebben, hogy jobban megértsem, mire számíthatok. De félek, hogy ha megkérdezek valakit, az csak még jobban összezavar. Vajon tényleg segíteni akar, vagy csak ki akar használni? És vajon tényleg megéri belemenni egy ilyen helyzetbe, még ha most ennyire nehéz is az életem?

dec. 11. 22:09
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
De te meg milyen bűncselekményről beszélsz ? :D Eddig konkrétan jó kapcsolatban vagyunk még néha kisegitett, ennyi történt, nem értem de oké, vagyis azt igen hogy miért aggódtok, de észnél vagyok nyugi
dec. 12. 10:13
 22/29 anonim ***** válasza:
94%

1) Aki

a) mást prostitúcióra rábír,

b) épületet vagy egyéb helyet prostitúció céljára másnak a rendelkezésére bocsát,

c) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy prostitúciójához segítséget nyújt,

bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyt bír rá prostitúcióra.

(3) Aki bordélyházat tart fenn, vezet, vagy annak működéséhez anyagi eszközöket szolgáltat, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.[1]”

Prostitúció elősegítése. Már az bűncselekmény, ha valaki segít neked ebben, és ő pont ezt akarja, és ezt tette már más lányokkal.

Nem értem, mi nem világos neked.

Ez a pasi előbb-utóbb börtönben végzi.

dec. 12. 10:31
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

#21 még nem, de egyértelműen ez a szándéka. A többi lánynak sem jószívűségből "segített".

S ahogy fenn is írják ez a beetetés időszaka. Pont olyan mint a politikában a választási kampány :) Ott is ígérnek fűt-fát-virágot, de csak utána derül ki mi a pálya.

dec. 12. 10:33
 24/29 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező!

miért nem mész akkor inkább külföldre dolgozni?

Legalább amíg összeszeded magad kicsit.

Az a vágyad hogy idegen pasik élvezkedjenek rajtad?

Ugye nem?

dec. 12. 10:48
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Megint megkérdezem: Kérdezted tőle, hogy mit vár mindezért cserébe?

Szerintem ez az első, és legfontosabb kérdés.

dec. 12. 11:26
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat csak 90%-ot. :-)
dec. 12. 11:36
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a pénz amit így meg tudnál keresni. Tény hogy többszöröse, mint tisztességes munkával meg lehet. De egy életre tönkre mész! Még olyan lány is tönkre ment. Aki a nimfomániáját használta fel pénzkeresetre. De egy idő után, se éjjel, se nappal nem volt már neki. Emberileg, ls mint nő belefáradt ebbe. Annyira megutálta a férfi nemet, hogy egy ideje leszbikus párkapcsolatban él egy nála fiatalabb lánnyal.

Olyan dolgokat mesélt, hogy az én sok mindent megélt lelkem, pillanatok alatt megtelt borzalommal, meg mindennel. Néha gyomorforgató dolgokat említve. De nem felejtem el ahogy a témát lezárta. "Újjá kellene születnem, hogy tiszta lélekkel, valódi lányként, nőként tudjam magam újra látni amikor tükörbe nézek, de azóta mindig adok egy színt a tükörből visszanéző lányra, hogy minél jobban elfedje a régit!

dec. 12. 11:42
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

A férfi azt is elmondta, hogy már más lányoknak is segített ebben, és hogy mind nagyon elégedettek voltak. Azt mesélte, hogy egy lánynak például először ugyanúgy voltak kétségei, mint nekem, de aztán belevágott, és most már saját lakása van, és úgy él, ahogy mindig is szeretett volna.

:-)

Mit mondott volna?

Hogy le kell adni a lányoknak majdnem az összes pénzt?

dec. 12. 11:48
 29/29 anonim ***** válasza:
56%
27-es, milyen borzalmakat mesélt?
dec. 12. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!