Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi prostituáltként jól lehet keresni a rosszlányok.hu-n? 25/F
Figyelt kérdés
dec. 10. 09:04
2/10 anonim válasza:
Szerinted? Még a lányok is panaszkodnak hogy alig van vendég. Szerinted egy covid után és egy megélhetési válság közepén majd reszelésre költenek tízezreket az emberek? Vagy majd nők férfi prostikra? Egy jobb csaj ha fszt akar akkor kitesz instára 1-2 csücsörítős-pucsítós storyt és már válogathat is.
3/10 anonim válasza:
Csak ha homokos vagy és jól nézel ki.
7/10 anonim válasza:
A vendégek 98%-a férfi. Ha ki tudod őket szolgálni, akkor van benned potenciál.
8/10 anonim válasza:
Ha puncit operaltatsz magadra akkor igen
9/10 anonim válasza:
Hát nem tudom. Mindan nap több nővel az elég durva teljesítmény. Szerintem a normális kategória szexualitás terén hetente egyszer-max ötször férfi esetén. Én biztos nem lennék képes naponta több erekcióra úgy, hogy egész héten. Kb viagrán kéne élned. Akkor már inkább a segg lyukadat b.asszák széjjel. 🤣
10/10 anonim válasza:
Kb annyira, mint nőként a rosszfiúk pont hun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!