Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kezdő prostituáltként milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő prostituáltként milyen érzés volt szembesülni a sok pénz tudatával, érzésével?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt gyorsan megkeresni az első milliókat, miközben korábban hónapokig kellett ezért dolgozni? Milyen volt eleinte vásárolni menni és nem azt nézni, hogy mi a legolcsóbb?

nov. 15. 17:36
 1/6 anonim válasza:
39%

Fujjjj, piszkos penz...

Gratulalok a szep karrieredhez 🤣

nov. 15. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, azt ugye tudod, hogy 10 prostiból talán ha 1 tud nagy lábon élni? De még ő is megdolgozik a pénzéért, mert korántsem annyira könnyű olyan emberek előtt hihetően megjátszani az élvezetet, akiket legszívesebben messzire elkerülne. Ő meg órákra beengedi lakásába, illetve a lyukaiba.

Megnéznélek te ugyan mennyiért vágnál mosolygót arcot ahhoz, hogy sXggbX rakjon egy cigó.

nov. 15. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Semmilyen!

Nagy részét leveszi a stici...

Neki van Bmw és stb....

nov. 15. 23:52
 4/6 anonim ***** válasza:
42%

Egy okosabb lány és aki csinos is, az egoldja, hogy ne a stricije vegye el a pénzét. Nyilván nem az útszéliekről beszélek most.

2016-20-ig négy egyetemista (tényleg) lánnyal volt fél-1 évig Bar-extrákkal kapcs-tom. Az egyiknek a vidéki szülei vettek egy kis 26nm-es faházat Bp mellett, én meg hozzáépítettem neki még 20nm-t. Neki ilyesmi céljai voltak, nem a tonnányi műköröm, műhaj és szilikon meg plázajárás. Aztán volt egy autószalon recepciós lány is, őt is "támogattam" hetente 1-2x.

Nincs ebben semmi ciki.

nov. 16. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Kezdő prosti vagy? Mit lehet rólad tudni?
nov. 16. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel.
dec. 13. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!