Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Futtatni akarnak prostituáltként ?
Nem tudom, hogy mit gondoljak. Már hónapok óta segít nekem egy férfi, amikor nehéz helyzetbe kerültem. Az egész akkor kezdődött, amikor megismerkedtünk Tinderen, és találkoztunk is. Eleinte csak beszélgettünk, semmi komoly, de aztán, ahogy egyre jobban megismert, rájött, hogy tényleg nagy bajban vagyok. Alig volt pénzem, hogy kifizessem a lakbért, a számlákat, és még az is gondot jelentett, hogy normálisan egyek minden nap. Ő kedves volt, figyelmes, és felajánlotta, hogy segít. Nem csak úgy a szavakkal, hanem konkrétan pénzt adott, amikor nem tudtam, hogy mit csináljak.
Először azt hittem, hogy csak egy jólelkű ember, aki nem vár cserébe semmit. De mostanában mintha megváltozott volna a helyzet. Azt mondta, hogy tudna nekem segíteni abban, hogy pénzt keressek, méghozzá sokat. Részletezte is: regisztrálhatnék a rosszlányok.hu-ra, ahol más lányok is hirdetnek, és így nem az utcán kéne dolgoznom. Azt mondja, ez sokkal jobb, mint ahogy az emberek gondolják. Szerinte, ha én is belevágnék, nemcsak hogy rendbe tehetném az anyagi helyzetemet, de sokkal kényelmesebb életem lehetne.
Őszintén szólva, nem tudom, mit gondoljak erről. Az az igazság, hogy tényleg nehéz helyzetben vagyok. A számlákat hónapok óta alig tudom kifizetni, és már kölcsönkérni sincs kitől. Néha arra gondolok, hogy talán tényleg megérné, de közben ott van bennem a félelem, hogy ez az egész nem olyan egyszerű, mint amilyennek ő beállítja. Azt is mondta, hogy ő nem az a típus, aki "futtatna", és hogy az utcai prostik azok, akiket futtatnak, nem azokat a lányokat, akik online hirdetnek. De honnan tudhatnám biztosan?
A férfi azt is elmondta, hogy már más lányoknak is segített ebben, és hogy mind nagyon elégedettek voltak. Azt mesélte, hogy egy lánynak például először ugyanúgy voltak kétségei, mint nekem, de aztán belevágott, és most már saját lakása van, és úgy él, ahogy mindig is szeretett volna. Nem tudom, igaz-e ez a történet, de meggyőzően hangzik, és egy kicsit elgondolkodtatott. Mi van, ha tényleg csak segíteni akar, és tényleg jól jönnék ki belőle?
De közben ott vannak a kérdéseim is. Mi van, ha ez csak egy szép mese, és a valóságban ez az egész sokkal durvább? Mi van, ha mégis futtatni akar, csak most nem mondja ki? És mi történik, ha később már nem dönthetek szabadon? Ő azt mondja, hogy vigyázna rám, segítene ügyfeleket találni, és gondoskodna róla, hogy biztonságos legyen minden. De honnan tudhatom, hogy ez igaz? És mi van, ha egyszer csak kiderül, hogy valójában nincs választásom, és olyan dolgokat is meg kell tennem, amiket nem akarok?
Az is eszembe jutott, hogy mi van, ha igazából nem is segíteni akar, hanem csak kihasznál. Ő persze mindig kedves velem, soha nem érezteti, hogy valamit elvárna cserébe, de most mégis azt érzem, hogy valahogy nyomást gyakorol rám. Nem mondja ki egyenesen, de a szavai mindig arra terelik a beszélgetést, hogy ez milyen jó lehetőség lenne nekem. Ráadásul az anyagi helyzetem miatt ez most tényleg csábító.
Nem tudom, mit tegyek. Egyszerre érzem úgy, hogy ez egy lehetőség, és úgy, hogy egy csapda. Néha azt gondolom, hogy talán előbb beszélnem kéne valakivel, aki már benne van ebben, hogy jobban megértsem, mire számíthatok. De félek, hogy ha megkérdezek valakit, az csak még jobban összezavar. Vajon tényleg segíteni akar, vagy csak ki akar használni? És vajon tényleg megéri belemenni egy ilyen helyzetbe, még ha most ennyire nehéz is az életem?
" Azt is mondta, hogy ő nem az a típus, aki "futtatna""
Valószínű mindenki ezt mondja, aztán majd elszedi a pénzed és megmondja, hogy kivel, mikor hol kell lenned. Mindig így kezdődik, hogy először csak segít egy kedves ember.
Én a helyedben rohadt gyorsan kizárnám az életemből és fel is jelenteném.
Bolond vagy, ha egy percig is azt hiszed, hogy az ilyennek a testeden kívül bármi értékes benned.
Természetesen ez a helyzet. Kb. ehhez értesz is, ha már voltál olyan tehetséges, hogy "segítő" férfit akasztottál le magadnak, amit természetesen egy tudatos keresési folyamat előzött meg.
Megéri-e belemenni? Hát ez gondolom nem kérdés, ha csak ebben vagy igazán jó, ráadásul így jól meg tudnál élni.
Szerintem elottem mar elegen leirtak, hogy valoszinuleg mik a szandekai. Annyival kiegeszitenem, hogyha mar belevagsz ebbe a helyzeted miatt, nelkule is megtudod tenni. Nem kell ehhez senki segitsege, plane, hogy ez nem segitseg, sokkal inkabb neki is egy jo lehetoseg. Ha egyedul csinalod magadat iranyitod es nyilvan a penzed se osztodik tobb fele.
( Nem kerek privatot, nem vagyok semmilyen ilyen feluleten es nem tapasztalatbol beszelek, csak jozan paraszti esszel. )
Azt mondta, hogy tudna nekem segíteni abban, hogy pénzt keressek, méghozzá sokat. Részletezte is: regisztrálhatnék a rosszlányok.hu-ra, ahol más lányok is hirdetnek, és így nem az utcán kéne dolgoznom.
:)
Erre mit válaszoltál?
Azt mondja, ez sokkal jobb, mint ahogy az emberek gondolják.
Majd amikor megy a tetőtől talpig szőrös kövér kopaszodó pasi és azt is le kell... vagy annak is szét kell tegyed a lábad akkor gondolkozz.
Jó pasi kevés jár prostihoz.
Amúgy meg pl Sopron környékén rengeteg állás van ahol pl szállást is adnak és nem is rossz a pénz a többi régióhoz képest.
Vagy külföld.
Igen van hogy ott is adnak szállást és van hogy nyelvtudás sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!