Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valaki teljesen monogám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki teljesen monogám kapcsolatból poligám? N

Figyelt kérdés

Kedves nő társaim, kérlek titeket hogy olvassátok el, érdekelne a véleményetek.

A férjemmel fiatal házasok vagyunk, még nincs gyerek, egyelőre a közös jövőt építjük.

A férjem mindig is nyitottabb volt szexuálisan mint én, neki volt swinger tapasztalata és hármas a korábbi kapcsolatában, nekem ezek tabuk voltak mindig. Próbált rávenni dolgokra de elzárkóztam. Fél éve történt, hogy félre lépett és szándékosan be is vallotta azt nekem. Akkor 1 hónapra külön költöztem majd kibékültünk és azt mondta, hogy ha szeretném akkor én is csaljam meg, ha attól könnyebb. A dühöm és sértettségem végül győzött és én is félre léptem egy férfival aki régóta csapta nekem a szelet. Ettől valóban jobban éreztem magam, egyenlítettem. A férjem mindenről tudni akart, részletesen el kellett mesélnem mindent. Fura volt, mintha élvezné. Később elmondta, hogy szándékosan csalt meg, hogy ezzel rávegyen arra, hogy én is félre lépjek és ezzel valami elinduljon. Ettől nagyon

ledöbbentem, nem értettem miért akarta ezt. végül elmondta, hogy régóta az a vágya, hogy más férfiakkal osztozzon rajtam. Ő sosem volt az az igazán dominánis , potens férfi, egy érzékeny, romantikus típus, az ágyban is visszafogott , így azt kérte, hogy keressek olyan férfit aki az ő ellentettje és csaljam meg. Nagyon fura kérés volt, ezért nem is tudtam erre mit válaszolni, örültem hogy túl vagyunk a megcsaláson és lezártuk. Végül újra meg újra feljött a téma közöttünk és végül igent mondtam, beleegyeztem hogy keressünk egy közös szeretőt számomra.

Ennek már több hónapja és azóta már van fix 2 szeretőm. Néha úgy érzem hogy amit csinálok az nagyon helytelen és beteges, de másrészről nagyon élvezem, mert szabad vagyok és izgalmas.

dec. 11. 17:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kamus, ti meg komolyan veszitek. 🤣
dec. 11. 19:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kamus!

Unalmas cuckold! Fantasztikus ez a kreativitás hogy újra, és újra leírják, más körítéssel.

dec. 11. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!