Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok hogyan veritek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok hogyan veritek vagy vernétek ki szívesebben: úgy hogy már teljesen fel van állva a pasinak vagy jobb elkezdeni puhán, lankadtan és ti állítjátok fel a kezetekkel?

Figyelt kérdés
Lányokról szeretnék érdeklődni, hogy hogyan lenne vagy szokott jobb lenni, amikor erről van szó. Lehet, hogy fura a kérdés, de fontos lenne tudni és köszönöm annak, aki normális választ ad.

dec. 10. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
hát én még nem találkoztam olyannal, akinek lankadt volt mire odajutottunk hogy a kezembe fogtam...
dec. 10. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Én szeretem látni ahogy megnő, de amúgy tényleg általában áll nekik. Meg ugye van aki szégyellős ha lankadt.
dec. 10. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
#1 Pedig az sem rossz ám. Nem szoktad újra felállítani a pasinak miután elélvezett? Mert közben azért csak lelankad neki és a gyors újbóli eredményhez érdemes már lankadtan elkezdeni foglalkozni vele.
dec. 10. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Nyáron megmondom milyen volt, akkorra tervezem az elsőt. :)

1X/L

dec. 10. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
14%
4.: hol van az még. Addig meg semmi?
dec. 10. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Fiatal koromban volt egy barátnőm, aki velem vesztette el a szüzességét. Ő gyakran, teljesen váratlan pillanatokban kapta elő a farkam, hogy egy rövid ideig úgy tudjon vele játszani, amíg még lankadt. Persze utána nem sokáig volt az, de nagyon szerette. 😅

32F

dec. 10. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Izgalmas lenne látni ahogy feláll, de nehezen tudom elképzelni azta helyzetet hogy amikor ilyenre sor kerülne, még nem állt fel neki :D
dec. 10. 15:46
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem kéne ilyen buta szűz lány! Ezek az alapvető biológiát sem ismerik...
dec. 15. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
4. Van rá pasi, vagy csak lesz?
dec. 17. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!