Fehéroroszországban vagy Ukrajnában élnél szívesebben? Hol lenne a gyerekednek jobb jövője?
Nehéz döntés mert Fehéroroszországban elvileg Kádár vagy inkább Rákosi korszak szerű, Észak Koreára hasonlító diktatúra van, a másikat meg folyamatosan az Oroszok lövik. Tehát ha nincs Diktatúra legfeljebb Fidesz színvonalú akkor Fehérorosz, ha igen akkor Ukrajna bár onnan már 2012 körül el is költöztem volna Putyinnak hála.
Párbeszéd szimpatizáns vagyok, de a Momentumra szavazok, mert a P a DK-ba olvadt Fletó szereplése pedig már röhejes pedig régen támogattam a DK és MSZP-t is.
Belarusz jobb hely, hagyományosan is fejlettebb a gazdaság, magasabb az életszínvonal, most Ukrajna a háború miatt még nyomorultabb, veszélyeztetettebb helyzetben van, aki teheti menekül.
Hosszabb távon, 10-20 év múlva viszont könnyen lehet, hogy Ukrajna lesz a vonzóbb, ha az EU-USA kitart az ország támogatása, fejlesztése és Belarusz elszigetelése, szankciózása, sanyargatása mellett.
Ukrajna tele van Európa legszebb nőivel.
Pasiból meg hiány van.
Úgyhogy elsőre azt mondanám.
Mert ezek a viking leszármazott szőke kék szemű, de nagyon kicsit mongol szemű nők nagyon szépek.
De a másik urán típus a fekete hajú barna szemű vékony típus is nagyon szép.
A fehérorosz rassz összetételét viszont nem ismerem.
Rövid távon biztos nem Ukrajnában.
De a háború után sem lesz Ukrajna olyan, mint az NSZK a 2.VH után. A nyugati világ már nem uralkodik olyan fölényesen, mint a XX.században. Az EU-t is belső problémák rágják.
Ha az oroszok leállnak a támadásokkal, a világnak miért érné meg Ukrajna maradék részének felvirágoztatásába fektetni? Olyan kb. mint Lengyelország. Ott sincs kolbászból a kerítés. Ukrajnában sincs több lehetőség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!