Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fehéroroszországban vagy...

Fehéroroszországban vagy Ukrajnában élnél szívesebben? Hol lenne a gyerekednek jobb jövője?

Figyelt kérdés
Gondolom ha az oroszok nyernek akkor az ukrán népre is a Fehéroroszokhoz hasonló sors vár.

nov. 9. 19:50
A kérdező szavazást indított:
Fidesz szimpatizáns vagyok, Fehéroroszország.
Fidesz szimpatizáns vagyok, Ukrajna.
Tisza szimpatizáns vagyok, Fehéroroszország.
Tisza szimpatizáns vagyok, Ukrajna.
DK-Momentum-Jobbik-LMP-MSZP-P szimpatizáns vagyok, Fehéroroszország.
DK-Momentum-Jobbik-LMP-MSZP-P szimpatizáns vagyok, Ukrajna.
Mi Hazánk szimpatizáns vagyok, Fehéroroszország.
Mi Hazánk szimpatizáns vagyok, Ukrajna.
Más párt szimpatizánsa, pártsemleges vagyok, Fehéroroszország.
Más párt szimpatizánsa, pártsemleges vagyok, Ukrajna.
9 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Egyikben sem. Van néhány sokkal jobb ország.
nov. 9. 19:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Melyik a jobb ország a kettő közül, arra vonatkozik a kérdés.
nov. 9. 19:53
 3/11 anonim válasza:
88%
Belarus
nov. 9. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyiket sem ismerjük, úgy szavazunk. Mire mész vele?...
nov. 9. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:
42%

Nehéz döntés mert Fehéroroszországban elvileg Kádár vagy inkább Rákosi korszak szerű, Észak Koreára hasonlító diktatúra van, a másikat meg folyamatosan az Oroszok lövik. Tehát ha nincs Diktatúra legfeljebb Fidesz színvonalú akkor Fehérorosz, ha igen akkor Ukrajna bár onnan már 2012 körül el is költöztem volna Putyinnak hála.

Párbeszéd szimpatizáns vagyok, de a Momentumra szavazok, mert a P a DK-ba olvadt Fletó szereplése pedig már röhejes pedig régen támogattam a DK és MSZP-t is.

nov. 9. 20:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Belarusz jobb hely, hagyományosan is fejlettebb a gazdaság, magasabb az életszínvonal, most Ukrajna a háború miatt még nyomorultabb, veszélyeztetettebb helyzetben van, aki teheti menekül.

Hosszabb távon, 10-20 év múlva viszont könnyen lehet, hogy Ukrajna lesz a vonzóbb, ha az EU-USA kitart az ország támogatása, fejlesztése és Belarusz elszigetelése, szankciózása, sanyargatása mellett.

nov. 9. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Ukrajna tele van Európa legszebb nőivel.

Pasiból meg hiány van.

Úgyhogy elsőre azt mondanám.

Mert ezek a viking leszármazott szőke kék szemű, de nagyon kicsit mongol szemű nők nagyon szépek.

De a másik urán típus a fekete hajú barna szemű vékony típus is nagyon szép.

A fehérorosz rassz összetételét viszont nem ismerem.

nov. 9. 23:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Komcsi de békés és kicsit visszamaradott diktatúra, vagy egy fasiszta diktatúra amit éppenséggel még bombáznak is, és senki nem tudja mi lesz a jövője. Na vajon melyik?
nov. 9. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Tény, hogy a legtöbb Szovjetunióból elvált országban több csaj van, szépek és nem a pénz számít nekik már szinte tiniként úgy mint a hazaiaknak, de a Lengyelek is vannak olyanok vagy szebbek.
nov. 11. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Rövid távon biztos nem Ukrajnában.

De a háború után sem lesz Ukrajna olyan, mint az NSZK a 2.VH után. A nyugati világ már nem uralkodik olyan fölényesen, mint a XX.században. Az EU-t is belső problémák rágják.

Ha az oroszok leállnak a támadásokkal, a világnak miért érné meg Ukrajna maradék részének felvirágoztatásába fektetni? Olyan kb. mint Lengyelország. Ott sincs kolbászból a kerítés. Ukrajnában sincs több lehetőség.

nov. 11. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!