Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is egy darabig nem áll fel teljesen, ha érzi hogy komoly kapcsolata lesz?
Figyelt kérdés
Szóval a pasim mondta, hogy még nem áll fel neki teljesen, és már észrevette magán, hogy ez olyankor van, amikor szerelmes lesz. Egyéjszakás kapcsolatban rendesen fel szokott állni neki. Ez másnál is így van?aug. 17. 07:05
2/9 A kérdező kommentje:
Na tudtam hogy ilyen kommentek jönnek majd:D egyébként ezt én egy másik pasimnál is észrevettem. Szóval ezek a kommentek nem érdekelnek, akinek ilyen tapasztalata van, az annál inkább:)
aug. 17. 07:07
4/9 anonim válasza:
Kérdezted, hogy másnál is így van-e. Ők leírták, hogy nem.
Mire voltál kíváncsi, ha nem erre?
Egyébként azt el tudom képzelni, hogy teljesítmény kényszere van. Egyéjszakásnál nem nagy a tét, itt viszont számít neki a te örömöd is.
Mindig meglepődtem egyébként, hogy egyes emberek milyen sokszor szerelmesek tudnak lenni egyetlen élet alatt. Ő ebből már statisztikát is tudott levonni :D
5/9 anonim válasza:
Erre innom kell egy kávét, aztán majd megpróbálom érthetően leírni a tapasztalataimat. Tudjátok olyan "felsőbbrendűen" ahogy szoktam
6/9 anonim válasza:
Az előzőekkel ellentétben én meg tudom erősíteni a kérdező tapasztalatát. Egy random csajjal akit csak le akarok fektetni, nem izgulok, használom ahogy akarom vagy épp kényeztetem, de mindegy, mert bárhogy alakul nem lesz következménye. Ellenben ha valaki megtetszik komolyabban, akkor simán el tudom izgulni az első 1-2 alkalmat.
7/9 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Azt is elhiszed neki, hogy azért puha hogy ne fájjon?
8/9 anonim válasza:
Előfordul! Ha szerelmes az ember, akkor képtelen olyan ótvarul, neki tetsző módon összevissza b@szni, taknyosra szoptatni az álmai nőjét, sőt annyira sérthetetlen és steril a személye köré font gondolat, hogy lehet fel sem áll. Ilyenkor az állati ösztönök háttérbe szorulnak egy időre.
9/9 anonim válasza:
Szerintem, ez maszatolás.
Ha bejön a csaj, akkor feláll, akár kapcsolat, akár egyéjszakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!