Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis kíváncsiság, semmi komoly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis kíváncsiság, semmi komoly de biztosan lesznek itt teljesen komoly emberek is. Vélemény az unókatestvéri kapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó!

Csak annyi ilyet lehet róla hallani meg hogy már a törvény is engedi a másod unókatestvérrel a házasságot!

Kinek mi a véleménye erről?

Élmény beszámolót kérem itt elhagyni,köszönöm.

2018. júl. 18. 02:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy vannak olyan másodunokatestvéreim akikkel nagyon jó viszonyban vagyok, és vannak olyanok akiket még nem is láttam. Utóbbi esetben, tehát ha a két ember nem együtt nőtt fel, a szüleik sem voltak olyan közel egymáshoz, akkor elfogadható. Bár én sosem lennék képes ilyesmire, bennem lenne hogy az ük nagyszüleink(?) ugyan azok.
2018. júl. 18. 02:38
 2/3 anonim ***** válasza:

A törvény az első unokatestvérek esetén sem tiltja a kapcsolatot, házasságot. A genetikai terheltség valószínűsége nagyon csekély.

Ugyanakkor a társadalmi elfogadottsága alacsony, magyarán: megszólják.

2018. júl. 18. 04:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Bár cigányoknál, araboknál, arisztokratáknál gyakori az első unokatestvérek közti házasság is (eredménye sok degenerált utód) az átlag magyar emberek normái szerint az első unokatestvérek közti kapcsolat erkölcstelen.

Ettől függetlenül a kamasz koromban lett volna egy engem kényeztetni vágyó csinos lányunokatesóm (egy csinos másodunokatesó lány rokon volt, de kényeztetni ő sem akart) tutira nem mondtam volna neki nemet.

2018. júl. 18. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!