Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik megbocsátottak egyszeri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megbocsátottak egyszeri félrelépést, milyen lett utánna a kapcsolat? Teljesen tovább tudtatok lépni?

Figyelt kérdés
máj. 3. 09:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Persze. Utána összeházasodtunk.
máj. 3. 09:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megbocsátottam. Hiba volt. Megtörtént ismét. Ja és férfi vagyok
máj. 3. 09:27
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Közvetlenül az esküvő előtti napon feküdt le a feleségem a főnökével.
máj. 3. 09:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
3-as! Akkor abból volt balhé gondolom....
máj. 3. 09:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt. 3-as válaszoló voltam.
máj. 3. 10:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg szerintem.
máj. 3. 10:09
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Amikor megtudtam hogy félrelépett, komolyan elgondolkodtam hogy mi legyen, végül mondtam neki hogy 3 feltétele van annak hogy továbbra is együtt maradunk.

Az első az volt hogy többet nem megy félre.

A második hogy elmegyünk egy swinger klubba és ott nem mondhat ellent nekem és azt és azzal kell csinálnia amit és akivel mondom.

A harmadik hogy az egyik fetisem amit nagyon elutasított megéljük.

Azt mondta hogy oké, de a harmadikat végül nem vállalta be.

Nem ezért de vége lett egy évvel később a kapcsolatnak.

De baráti körben van olyan példa is hogy rendbe jöttek a dolgok, átbeszélték hogy miért volt és azóta is együtt vannak.

máj. 3. 10:15
 8/12 anonim válasza:
100%
Aki egyszer megteszi veled, megteszi máskor is, csak lehet jóval később! Viszont, aki az egyik kapcsolatában félre ment (nem rendszeresen) egy másik kapcsolatban még lehet normális! Viszont olyat is tudok, hogy a párok tudják, hogy az egyik (vagy akár mindkettő) félre megy, így elvannak. Viszont tuti annak is vége lesz egyszer előbb-utóbb!
máj. 3. 10:23
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

#7 mi történt a szexkluba, miket kértél, mi a fétised?

sosem lett a régi, ha egy csaj megcsal. ott már nincs tovább, szerintem

máj. 3. 10:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal rosszabb lett. Nem tudtam teljesen megbocsátani, teljesen megőrített a dolog, de próbáltam enyomni. Természetesen újra megtette, de nem hibáztatom, én bátorítottam fel azzal, hogy elnéztem az elsőt. Szakítottam vele, soha többet meg sem fontolnám, hogy elnézzek ilyesmit.
máj. 3. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!