Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudomásotokra jut egy nőről, hogy megcsalta a palija, de megbocsátotta; akkor máshogy tekintetek utána rá, meg arra a kapcsolatra?
“arra gondolok, hogy akivel félrelépett a hapsi, az mit gondolhat erről a nőről”
És szerinted a feleség mit gondol a szeretőről?
Egyébként ezen csak az elhagyott szeretők gondolkodnak, mert kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy meg is tartsák a pasit.
Mit érdekel engem ilyen szinten, hogy más mit csinál?
És szerintem a legtöbb ember szintén ugyanígy lesz*rja, csak nem jó helyen kérdezed.
Ismerek én is, nem is egy ilyet, teljesen megertem, hogy inkább megbocsát, mint válás, gyerekekkel/hitellel mi lesz, stb stb... Nem vagyok a helyükben.
6.: Igazság van ebben, már fentebb is írtam, hogy ha a teljes képet nézzük, akkor más a helyzet. Viszont nem feltétlen jó hozzáállás ezzel takarózni, mert azt üzeni a drágalátos férjének/pasijának, bármit megtehet vele, bárhányszor, bármilyen mélységig. És akkor nem lett volna jobb már előbb meglépni a lelépést, mint később, mikor már még mélyebben megtiporta őt a párja?
Az biztos, sok mindent kell mérlegelni, remélem sosem leszek ilyen helyzetben. De ha lennék olyan helyzetben, hogy megcsal a férjem, és megbocsátok valami miatt, akkor legalább annyi legyen, hogy nem tud róla mindenki. Akkor csak a férjem nézne semmibe, meg a nő akivel lefeküdt, nem még mellé az egész világ is.
Mert most az egész világ szemszögéből vagyok, és bizony furán nézek arra a nőre, aki ilyen lábtörlőként él mindenki előtt. Azt üzeni: "Látjátok, engem meg lehet csalni, engem el lehet árulni még a legközelebbi személyeknek is, nem teszek semmit ez ellen, és készen állok rá, hogy bármikor újra megtegyék ezt velem." Ez meg nagyon gyenge, tiporandó személyre utal. 4-es is így van ezzel a válasza alapján.
Ugyan már.
Aki többször hagyja, hogy a férje megcsalja, az egyszerűen valószínű, hogy más nézeteket vall, mint te. Ő nem tartja ezt akkora tragédiának/árulásnak. Az, hogy emiatt te rögtön lenézed, az a te problémád és rólad árulkodik nem arról akit megcsalnak. Bár én sem értek ezekkel a dolgokat egyet, de nem bánom, ha más nőknek ez oké.
Ha viszont egyszer történt meg, ott sok dolgot lehet megbeszélni, menteni a házasságot. Ez meg pláne nem értem miért elítélendő.
Nagyon kihegyezed a megcsalt félre a dolgot, amit valahogy sehogy sem értek.
Miért érzek benned kérdező valami frusztrációt? Valahogyan érint téged ez a téma? Mert ha nem, akkor miért utálod ennyire a megcsalt és megbocsátó nőket?
Nekem az is furcsa, hogy neked attól még rosszabb a szitu, hogy ha más is tudja, és mit gondolnak. Ha titok marad, akkor még éppen elmegy. Tehát téged nem csak a megcsalás ténye zavar, hanem hogy mások mit gondolnak? Ez elég furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!