Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legjobb barátnőm szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm szerint hülye vagyok és csak kihasználnak, igaza van?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok , a kapcsolatok terén tapasztalatlan, nem volt csak 1 kapcsolatom idáig, 19 éves vagyok.

Ennek az az oka hogy visszahúzódó vagyok, és kevés volt az önbizalmam. Évekig duci voltam és sajnos nem én vagyok a legszebb nő a világon. Év elején elhatároztam hogy teszek ezért, és elkezdtem sportolni, edzeni egy edzőteremben aminek meg lett az eredménye, szépen lefogytam. Megismertem itt 2 fiút, barátok, velük egyre szorosabb lett a viszony, előszr csak barát ként, majd elkezdtek flörtölni velem mindketten a másik tudta nélkül. Kialakult velük egy titkos viszony, nem tudtak egymásról. Majd kb 1 hónappal később az egyikük elszólta magát és kibukott minden. nem volt igazából harag emiatt, mert nem kapcsolatban vagyunk, csak összejárunk. Végül annyira jól sikerült ezt rendezni, hogy időnként hármasban is csináljuk azóta. Én nagoyn élvezem a mostani életem, végre azt érzem hogy kellek a pasiknak és versenyeznek értem. A barátnőmnek elmondtam mindent de szerintem hülye vagyok mert csak kihasználnak és csak megd@gnak aztán eldobnak, de ha így is lesz, nem érdekel mert jól érzem magam velük.

Gáz ha nem érdekel mások véleménye, csak jól akarom érezni magam?

dec. 11. 09:31
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
28%

#30 mit kéne csináljon a barátnő? Sipítozzon, hogy egyszerre 2 mén is somlyói galuskát csinál a barátnőjéből? És hallgassa a szép kis storykat, merthát ugyebár a legjobb barátnőnek el kell mondja minden csaj, hogy mekkora egy vad és szexbomba, hogy felszedett két szerencsétlen mentális beteget, akikkel mindenféle gusztustalanságot elkövet. Nem, nem vagyok irigy, az ilyenektől hányingerem van. Mire legyek irigy? Az esetleges nemibetegségekre? Szerencsére engem is vonzónak tartanak az emberek, de van bennem valami olyan dolog, ami egyeseknél kiveszett gyökerestől. Erkölcs. Ami visszatart olyan dolgoktól, amit szégyelnék emberek előtt bevallani, ami ha esetleg kiderülne tönkreteheti esetleg az egész életemet. Amitől undorodom. Igen, normális ember az ilyent visszatartónak gondolja, és párkapcsolatot se szeretne egy olyannal, aki a világ f@szán is megfordul. Én személy szerint baráti kapcsolatot sem. Nekem nem fér bele az értékrendembe, hogy egy ku*va legyen a legjobb barátnőm. Inkább akkor keresek valaki mást, akinek nem ilyen alacsony az értékrendje.

A kérdező nyilván a nem létező önbizalmát próbálja felpumpálni 2 f@sszal egyszerre, és ez így lesz élete végéig, hacsak nem fog padlót valamikor és egy jó kis AIDS-et nem szed össze valamelyik dugópajtitól, vagy most vagy a jövőben.

Egy 19 éves lányról van szó emberek, nehogymár az ilyen normális legyen, főleg az ő korában.

dec. 11. 21:54
 32/50 anonim ***** válasza:
57%
#31, inkább járnék a kérdezővel, mit veled, az alapján, amit itt előadtál.
dec. 11. 21:59
 33/50 anonim ***** válasza:
28%
#32 nyugodtan, engem ezzel nem sértesz meg. Sőt. Ez csak rólad árulja el, hogy te is hasonló, likvid erkölcsrenddel létező emberke vagy. Ilyen nem kéne, még ha a tenyerembe pottyanna, akkor sem. S amúgy meg, nem tudom, hogy a párom mit szólna hozza. :)
dec. 11. 22:10
 34/50 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom, szerintem azért vagyunk a szex kategóriában, mert szeretjük a szex változatos formáit. Ha ezen kiakadsz, az a te dolgod, de ne csodálkozz, hogy másoknak tágabbak a határai.
dec. 11. 23:50
 35/50 anonim ***** válasza:
18%

"31

Abszolút egyetértek!

"32

Ettől nem fog a kérdező a bugyijába engedni ne álmodj!

A kérdező meg legyen boldog! Ennyit is ér, mint amire használják, ürítésre! Elhiteti magával, hogy most kipattintotta magát, és akkor ő a hű de f.sz.m.

Nem, csak ingyen dugják szendvicsbe.

dec. 12. 00:12
 36/50 anonim ***** válasza:
16%

#34 itt pont az a baj, hogy olyanok vannak ebben a kategóriában. Akik még egy tyúkot is megb@tnának, feljönnek ide kiverni, leírják a perverziójukat aztán mennek tovább. Aztán meg nyomják a csajoknak, hogy ezaz tesó, menj csináljad, szexelj kedvedre kilószámra, mert ez a normális, hogy tapasztalatot szerzel. Csak egy a baj, hogy nem csak tapasztalatot, hanem lelki és fizikai betegséget is. Egészséges a szex, tény. De az ember csinálja egy tartós párkapcsolatban, hogyha ne adj isten terhes lesz, ne kelljen gondolkozni, hogy vajon ki az apa, hogy mondjam el a szüleimnek, vetessem el? Ha párkapcsolatban vagy, azért már a társadalom is sokkal inkább elfogadja, hogy pl 20 évesen szül valaki a párjának egy gyereket. Nem egy 1000 idegennek, akit többet nem is fog látni az életben.

Másik, attól pasik, hogy ti élveznétek, hogy minden csaj ennyire könnyen kapható lenne q szexre, mint a delikvensünk, ne bíztassátok már könyörgöm. 19 évesen még az is sok lenne, ha egy éjszakás kapcsolatai lennének. Nemhogy már hármas. Normálisak vagytok ti?

Kérdező, most ez neked megy. Őszintén, mit szólnál, ha kiderülne mindez? Anyád-apád megtudná, hogy a kislányuk milyen "kezelést" kap, büszkék lennének? Te büszke lennél magadra? Nem süllyednél el inkább szégyenedben, hogy ilyen fiatalon már ezt csinálod? Nem az, én is a te korosztályod vagyok. 20 éves, de eszem ágában nincs ilyenre még gondolni sem. Mert ez nem egy boldog, kiegyensúlyozott élet kezdete neked. Normálisan még tanulnod kéne, nem ezzel foglalkozni. Nem az, kell a nemi élet. Egy párkapcsolatban, egyik legjobb dolog. De egyszerre összeb@szni két pasival, majd összehozni őket, hogy na akkor csináljuk meg az Eiffel tornyot, nagyon nem okés szerintem. Tény, hogy manapság ez zúdul ránk mindenhonnan, sorozatokbol, filmekből stb, de attól még kuvára nem jó. És igaza van a barátnődnek. Ő biztos jobban ismer mint mi, és tudja, hogy nem lesz ez jó így.

dec. 12. 01:46
 37/50 anonim ***** válasza:
57%

Nem értem az ilyen szenteskedő frigid szüzikék mit keresnek ebben a kategóriában?

Erre ott a vallás kategória xD

Nem járni akarsz velük, nem vagy szerelmes, nem terveztek közös jövőt akkor meg mi lenne a baj meg a kihasználás? Ha mindenkinek jó akkor csináljátok. Én nem éltem ki magam ilyen kalandokkal és bánom.

Inkább csak irigy hogy ő nem kell egyszerre két pasinak, vagy ilyen aszex agyhalott mint a felettem fröcsögő. De ilyennel meg minek barátkozni?...

dec. 12. 06:15
 38/50 anonim ***** válasza:
57%
Ha ez neked tetszik, jó, élvezed, akkor csináld! A barátnő pedig csak had irígykedjen!
dec. 12. 15:10
 39/50 anonim ***** válasza:
30%

Én már megfordultam a vilag faszán,tudjak sokan,mégis lehetne komoly kapcsolatom nem egy férfival.A legjobb,hogy kapcsolatban hűségesebb vagyok,mint sok szent asszonyka,akik előadják magukat.Engem is lehord a sok szende szűz,csak azt nem tudják,hogy róluk is visszamomdanak mindent.Kit csalnak meg,kit szopnak ld csak ugy.

Csak azért,mert én szebb vagyok,szebb ruháim vannak,jobban tetszem az idegeneknrk is.Szarkeverődk,irigyek,betegek mind.

A kérdező semmi rosszat nem csinál.Az a nő,aki szerint egy férfi ürít a nőbe,na abba szoktak üríteni.Mert normális nő nem mond ilyet,legfeljebb annyit,hogy ez nekem nem fér bele.Élvezze ki a kérdező,amit csak lehet.

dec. 12. 20:55
 40/50 anonim ***** válasza:
28%

#39 miért pont azokat a nőket használnák "üríteni"? Mert nem teszik szét minden jöttmentnek, és vannak elveik? Ha tetszik, ha nem, eléggé illő ez a kifejezés, bár nem én írtam ezt konkrétan, de találó. A kurvákat szokták ecélból használni. Azokkal csak egy baj van, hogy fizetni kell értük. Mi a többi jellemző rájuk? Erkölcstelenek, önbizalmatlanok, bárki megkaphatja(esetenként az is, aki nem akar fizetni érte), bármit lehet velük csinálni, azt hiszik, hogy ők a világ közepe. Dolgok, amikben különböztök:ész, megélhetőség. Nekik legalább van annyi eszük, hogy nem ingyen adják magukat. Attól ugyan azt csináljátok mint ők, csak ingyen. Ergo, a kifejezés is pont jól találna.

Egy nő attól nő, hogy nem fog méhecskeként faszról faszra szállni. Az ilyenek éretlen kislányok, akiknek egy normális kapcsolat soha a büdös életben nem lesz elég. Persze vannak olyanok is, akik elitélik, de ugyan azt csinálják. Azokat is pont úgy nézem, mint titeket, csak nekik legalább még az elmélet rendben van, hogy ez nem helyes.

Nem ennyiből áll az élet. Rengeteg szép dolog van benne. Ti ha akartok ilyen életét, rajta, de attól ne nyugtassátok magatokat, hogy ez normális, mert nagyon nem az. A társadalom nagyrésze nem fogja jószemmel nézni. Másképp nem lenne pletyka, hogy Marit a fél falu megb@szta.

dec. 12. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!