Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legjobb barátnőm szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm szerint hülye vagyok és csak kihasználnak, igaza van?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok , a kapcsolatok terén tapasztalatlan, nem volt csak 1 kapcsolatom idáig, 19 éves vagyok.

Ennek az az oka hogy visszahúzódó vagyok, és kevés volt az önbizalmam. Évekig duci voltam és sajnos nem én vagyok a legszebb nő a világon. Év elején elhatároztam hogy teszek ezért, és elkezdtem sportolni, edzeni egy edzőteremben aminek meg lett az eredménye, szépen lefogytam. Megismertem itt 2 fiút, barátok, velük egyre szorosabb lett a viszony, előszr csak barát ként, majd elkezdtek flörtölni velem mindketten a másik tudta nélkül. Kialakult velük egy titkos viszony, nem tudtak egymásról. Majd kb 1 hónappal később az egyikük elszólta magát és kibukott minden. nem volt igazából harag emiatt, mert nem kapcsolatban vagyunk, csak összejárunk. Végül annyira jól sikerült ezt rendezni, hogy időnként hármasban is csináljuk azóta. Én nagoyn élvezem a mostani életem, végre azt érzem hogy kellek a pasiknak és versenyeznek értem. A barátnőmnek elmondtam mindent de szerintem hülye vagyok mert csak kihasználnak és csak megd@gnak aztán eldobnak, de ha így is lesz, nem érdekel mert jól érzem magam velük.

Gáz ha nem érdekel mások véleménye, csak jól akarom érezni magam?

dec. 11. 09:31
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
16%

Ha nem érdekel ,akkor miért írod ki?

Egyébként igaza van a bnődnek. F

dec. 11. 09:34
 2/50 A kérdező kommentje:
De ha nem varok tobbet toluk akkor hogyan hasznalnank ki?
dec. 11. 09:37
 3/50 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy. Ennyi erővel te is csak kihasználod őket. Engedd el, mondd meg a barátnődnek, hogy szeretnél egy kicsit ilyent is. Nem csak azok a kapcsolatok a menők, ahol 3 évig elbasszák az időt egymás mellett majd eldobják egymást, mert nem kellenek már.
dec. 11. 09:41
 4/50 anonim ***** válasza:
86%
Te is kihasználod őket 😏 Fiatal vagy éld ki magadat. Inkàbb most csinàld ezt kötetlenül mint csalàd meg férj mellett:D
dec. 11. 09:43
 5/50 Fragments of Fantasy ***** válasza:
67%

Te is használd ki őket.

Ez csak akkor üthet meg igazán, ha szerelmes leszel és eldobnak. Addig pedig csináld azt ami neked jó.

dec. 11. 09:48
 6/50 anonim ***** válasza:
10%
Sokan cseszik így el a fiatal éveiket, aztán majd sírnak 30 felett. 40 évesen pedig marad a macska. Ha van egy kis eszed tanulsz mások hibájából.
dec. 11. 09:54
 7/50 anonim ***** válasza:
66%
Igazad van az a fontos ahogy te érzed és ne foglalkozz a másik véleményével!
dec. 11. 10:06
 8/50 anonim ***** válasza:
46%

Tipikus toxic ember aki a saját értékrendje alapján ítélkezik. Mert hát mindenki hülye aki nem úgy él mint ő....

Ne foglalkozz vele. Ha ez neked így jó akkor senki se használ ki senkit.

dec. 11. 10:09
 9/50 anonim ***** válasza:
43%
És mivan ha kihasználnak? Te is kihasználod, neked is jó, nem? Nyilván egyik sem lesz a férjed. Csak irigykedik a barinőd, hogy rád 2 pasi is bukik, annak ellenére, hogy duci vagy. Pedig ismét egy példa, hogy sokaknak bejön.
dec. 11. 10:18
 10/50 anonim ***** válasza:
43%

9vagyok

Most látom, hogy közben lefogytál, de a lényegen nem változtat. Semmi köze a barinődnek ahhoz, hogy te mit csinálsz az ágyban.

dec. 11. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!