Hogy dolgozzam fel h össze vesztem a bff(legjobb barát) emmel]?
Volt egy bff-em akivel össze vesztem. Mivel itthon sok a sz*r ezért ő sokat segített nkm. Minden nap nála voltam. Akár egész napokat tudtam nála tölteni. Kiderült a napokban h ő igazából csak kihasznált. Látta h mennyire rá támaszkodom ezért kihasznált pld: ha nem csinálod azt amit mondok nem vagyok a barátnőd. Tudott rólam olyan dolgokat amiket senki más. Ezzel tudott zsarolni h pld: han nem csinálod ezt meg azt akkor elmondom ezt a szüleidnek.
Mivel sokat támaszkodtam rá ezért nagyon nehéz most nkm. Hogy dolgozzam ezt föl?
ezért hülyeség két nap után öribarit kikiáltani...
Teljesen normális, hogy tinikorban jönnek-mennek a barátok-barátnők...
Ritka kivétel az, ami felnőttkorra is megmarad.
Nem fogok vle kibékülni. Már másfél hete veszekszünk. A suliban is folyton zsarol. Kitalálta h azt mondja nkm h kitalált dolgokat mond az eggyik tanáromnak (közbe meg nem is mondott nki semmit)
Nem 2 napja ismerjük egymást. 2,5 éve. De igazán jóba csak olyan 6 hónapja lettünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!